Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200 tyś kont zostało zbanowanych

OCIUŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje konto zostało zbanowane ...

Hacków nie uzywalem juz z tydzien przed ich banowaniem nic a nic.

Najwidoczniej czeka czym prędzej czy później na każdego ban. :D

Płakać nie bede bo wchodziłem od czasu do czasu pojezdzić jakimś samochodem lub uzupełnić kolekcje . 

Na szczęscie tylko wydałem z 150 zł na Nfs'a więc płakać nie bede przez rok dobrze się bawiłem.

Uważajcie na swoje konta teraz. :D

Opublikowano

Również dzisiaj dostałem bana, ostatnio z hacków korzystałem jakieś 4 miesiące temu ... no trudno.

Na konto wydałem jakieś 300 zł. płakać nie będę bo wchodziłem jedynie żeby sobie pojeździć. 

@Edit 

Teraz mi pisze że uwierzytelnienie jest chwilo niedostępne.

Nie wiem co się dzieje.

Opublikowano

Na stronie mogę sie normalnie zalogować. 

Jak masz bana tak na stronie możesz normalnie.

Ok zatem trzeba poczekać, aź ktoś ogarnie ten chaos i potem sprawdzić, czy można się zalogować w grze.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/10207931.page

EA wrote:

If you believe your EA account and/or persona has been incorrectly suspended/banned and you would like to dispute this action, please contact support at [email protected] from your registered email address.

***Note: If you were banned by Punkbuster or GGC-Stream, please know that EA Support cannot assist with unbanning your account. Learn more about disputing a ban with PunkBuster or GGC-Stream.

In the Subject of your email, please write "Banned/Suspended Account - Game/Product Name - Persona Name".

In the Body of your email, please include the following information:

Your Information:

First Name & Last Name:

Game/Product Name:

Persona Name:

Where your game or product was purchased:

Banned or Suspended:

Error/Notification Message received (if any):

Details of your dispute:

Each account and/or persona is reviewed on a case by case basis. Though we make every effort to address these inquiries in less than 24 hours, we ask that you please be patient as it may take some additional time to do a full investigation.

Please note: The majority of banned or suspended accounts are only suspended temporarily. Find more information about the length of your suspension by checking the email address associated with your account.

Be sure to read EA's Account Suspension Policy.

Opublikowano

Wczoraj dowaliłem sobie boosty dziś patrze ban, a nie botowałem nic, kilka razy na drifthacku :l na koncie ponad 50 aut za boosty, a ludzi którzy zbootowali całe konto to w ogóle nie pobanowali. 

lownfast

Opublikowano

Jedna wielka parodia kumpel wczoraj za double shifting (zrzucanie biegu i wrzucanie spowrotem zeby nitro dostac) na dragu bana wyrwał perm.Rozumiem że bug itp ale od razu perm?

Ja dostałem perma jak mnie cheater na klasowym B pchał ale się odwołałem i mi dali unbana.

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

2 konta zrobione na hackach, na obu bug z miejscami i bug z superbee i caymanami, na 1 autofinish zrobił wszystkie osiągnięcia z klasówek, pursuit bot na kaskę i 0 bana ;).

Opublikowano

Pierdolicie k***a wiekszości że za co ban, ja nic nie używałem itd. k***a banów bez przyczyny nie dostaliście. Skończcie beczeć po forach i na fb jaki to nfs c*****y bo zbanowali wam konta za używanie botów. Boty, bugi, wszelkiej maści traintery itd. za to wszyskto jest ban. Wyraźnie k***a jest w regulaminie napisane.

Opublikowano

Pierdolicie k***a wiekszości że za co ban, ja nic nie używałem itd. k***a banów bez przyczyny nie dostaliście. Skończcie beczeć po forach i na fb jaki to nfs c*****y bo zbanowali wam konta za używanie botów. Boty, bugi, wszelkiej maści traintery itd. za to wszyskto jest ban. Wyraźnie k***a jest w regulaminie napisane.

Masz rację, jeżeli ktoś kombinował powinien przyjąć to teraz na klatę itd...

Ale z drugiej strony dzięki takim wpisom i własnej obserwacji doszedłem do takich oto wniosków.

Nie wiem czy przyznacie mi rację i czy kogoś to zainteresuje....

Zabezpieczenie, które banuje konta moim zdaniem nie jest wstanie ocenić kto kiedy użył jakiegoś bota w przeszłości.

Moim zdaniem działa to na zasadzie oceny zasobów gracza.

Np. ilość aut, części, zasobów power upów itd.

Zauważyłem, że Ci którzy używali botów, ale niewiele mają nie dostali bana.

Ja od dawna nie używałem niczego, bo nie było po co. I tak nie było na co kasy wydawać.

Ale miałem sporo uzbieranej kasy, powerupów i części na "lepsze czasy".

Natomiast mam konto, na którym niewiele tego uzbierałem za pomocą automatów i na nim nie mam nawet problemów z uwierzytelnieniem.

Natomiast co do szczerości i intencji nowego studia, że robią porządek itd...

Super, oby tak było. Ale...

Słyszałem jak niektórzy chwalą się, że używali "czitów" w wyścigach i bana nie mają.

Wiadomo, pewności nie mam, czy to prawda.

Mam wrażenie jednak, że tu nie chodzi o uczciwość podczas rywalizacji, ducha "fair play" i aby graczom "żyło się lepiej", ale o zarabianie kasy.

Oczywistym jest, że więcej botów oznacza mniej kupionych bostów itd...

Ktoś stwierdził, że teraz jest mniej podejrzanych graczy na klasówkach. Ja tego nie potrafię stwierdzić jednoznacznie.

Może się to zmieni sprawa jest rozwojowa.

Jeszcze jedno. Z tego co zaobserwowałem, to większość a przynajmniej duża część, graczy zdecydowała się na automaty dopiero w momencie, gdy stwierdzili, że gra zdycha.

Wydali sporo kasy, a w grze od dawna nic się nie działo, więc postanowili wycisnąć z tej cytryny na pożegnanie przez ostatecznym "zgniciem" ile się da.

Wiem, że nikt im (nam) nie kazał sami wiedzieli co robią, ale mi takich ludzi trochę szkoda i rozumiem, że mogą być z tego powodu wkurzeni.

"Mieliśmy was w pupie, bo się nam nie opłacało, a teraz macie klapsa, bo my chcemy jeszcze coś zarobić, a wy byliście niegrzeczni." Takie podejście moim zdaniem jest co najmniej bezczelne.

pozdrawiam

cieniasek

Opublikowano

Używałem tylko buga na miejsca i parę miesięcy temu bota na kasę, gdyż chciałem pojeździć fajnymi samochodami. Trochę szkoda, bo sobie autka tuningowałem, gdy mi się nudziło. Dobrze, że filmik się zachował z gry :D

Opublikowano

Ja dostalem, ale wisi mi to, zrobie takie same konto w 1 dzien xD

Tydzień temu zrobiłem sobie konto na 50 lvl i odrazu ban poleciał. Łatwo zauważyć, że ktoś wbija tyle poziomów w jeden dzień. 

Opublikowano

Apropo najlepszej odpowiedzi...

Zanim przyszły czasu THbota kupiłem Dodge Viper za 20k SB ( ;_; ). Potem z nudów ostro leciałem na THbocie (aktualnie mam kilkanaście aut z najlepszymi częściami i skilami). Jak dodali "Osiągnięcia" to na PursuitBocie ( i innych ) nabiłem sobie 3k tych punktów. Dodałem sobie też 220 miejsc w garażu i wypełniłem je autami ( chyba ok. 100 dość drogich aut).

Co jakiś czas wchodze i sprawdzam czy nie mam bana na tym koncie i jak narazie nic :)

Opublikowano

Apropo najlepszej odpowiedzi...

Zanim przyszły czasu THbota kupiłem Dodge Viper za 20k SB ( ;_; ). Potem z nudów ostro leciałem na THbocie (aktualnie mam kilkanaście aut z najlepszymi częściami i skilami). Jak dodali "Osiągnięcia" to na PursuitBocie ( i innych ) nabiłem sobie 3k tych punktów. Dodałem sobie też 220 miejsc w garażu i wypełniłem je autami ( chyba ok. 100 dość drogich aut).

Co jakiś czas wchodze i sprawdzam czy nie mam bana na tym koncie i jak narazie nic :)

Słowo klucz: narazie 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...