Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

200 tyś kont zostało zbanowanych

OCIUŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio gdzieś wyczytalem ze 200k kont dostalo bana, niektórzy piszą też że dają bany za naklejki, a dokładniej za podrabianie firm np. Rockstar...  ja jeszcze bana nie dostałem ale cały czas się obawiam że mogę dostać :/ Piszcie co o tym myślicie

post-1037694-0-47767300-1412705775.pngpost-1037694-0-79327600-1412705782.pngpost-1037694-0-51361000-1412705789.pngpost-1037694-0-66161200-1412705795.pngpost-1037694-0-25756300-1412705802.png

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Alesz mnie wystraszył. Od razu włączyłem grę na szczęście jeszcze jestem. Mam nadzieje że nie zbanują za używanie DarkLaunchera bo nie chce mi się za każdym razem wklepywać hasła a tam mam jeszcze zapisane konta znajomych jeśli mam im coś zrobić.

Milian obyś miał racje. U mnie kolekcja gier EA wzrasta przynajmniej jedną gre na miesiąc.

Opublikowano

Ja cisnąc na mainie równo na botach dalej nie mam bana, ale w końcu dostane pewnie xD

Opublikowano

Jeśli komuś zależy na koncie to radze zapisac i usunąć nie swoje malowania i wstrzymać się z botami bo nawet za porsuit bota podobno lecą bany (podobno :) )

Odchodząc od tematu na chwilkę to jest wypka "best in class"

wagner.jpg

Opublikowano

Jeśli komuś zależy na koncie to radze zapisac i usunąć nie swoje malowania i wstrzymać się z botami bo nawet za porsuit bota podobno lecą bany (podobno :) )

Odchodząc od tematu na chwilkę to jest wypka "best in class"

Mi już nie pomoże, musieliby być ułomni żeby uwierzyć że na moim koncie ponad 100 wozów, pełne magazyny i wieczne parę KK kasy jest uczciwą grą wjebane xD

Opublikowano

Hmm z nudy załozylem fake konto i po 10 min dostałem bana za hacki .

Widać ze cos ogarniaja grę w dobrym kierunku 

Każdego z nas czeka ban skoro niby nie aktywnych juz użytkowników po banowali :D

Opublikowano

To aż tyle ludzi gra w tą marną gre jeszcze? Może zbanowali jakieś nieużywane stare konta :D

Ja mam status banned i ask od mod więc mam to w d***e :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Ja nic nie dostałem. Mam dużo gier EA, więc to mnie na pewno chroni.

To mit, nie chroni ani trochę.

Co do tematu, ja jak zwykle czysty wiec się nie obawiam. Widać, że aktualne studio robi wszystko, by wyciągnąć grę z statusu ,,ducha", czyli gracze < boty. Walczą o graczy co mi się podoba, wiec powolutku wracam do nfsa :))

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wbiłem na zapomniane konta z testowania kodów, nie zbanowane, aż dziwne.

Opublikowano

robiłem sobie testy

1) miałem konto sprzed kilku miesięcy 3 lvl - używałem Pursuit Bot - dobiłem do 54 lvl i dostałem bana po ok 3h

2) założyłem wczoraj drugie konto żeby sprawdzić działanie na Team Escape - wbiłem 60 lvl i narobiłem 100 miejsc w garażu. Rano konto działało - o 22:30 już był ban.

na głównym nie używam teraz żadnych botów itp. i póki co jest ok.

Opublikowano

robiłem sobie testy

1) miałem konto sprzed kilku miesięcy 3 lvl - używałem Pursuit Bot - dobiłem do 54 lvl i dostałem bana po ok 3h

2) założyłem wczoraj drugie konto żeby sprawdzić działanie na Team Escape - wbiłem 60 lvl i narobiłem 100 miejsc w garażu. Rano konto działało - o 22:30 już był ban.

na głównym nie używam teraz żadnych botów itp. i póki co jest ok.

ooo to dobrze że zrobiłeś testy :) właśnie miałem robić taki test czy zbanują konto z najmniej wykrywalnym botem czyli porsuitBot, jeśli już nawet za to banują to trzeba zarabiać hajsy legalnie :D

wagner.jpg

Opublikowano

Mi zbanowali ale nie wiem za co. Co mam zrobić???

Mój kolega ma tak samo. Używał tylko buga z miejscami w garażu, ale wątpię, że to przez to. Kupił ze 4 gt500 i go zbanowali...

Opublikowano

Mój kolega ma tak samo. Używał tylko buga z miejscami w garażu, ale wątpię, że to przez to. Kupił ze 4 gt500 i go zbanowali...

Za uzywanie bugu ktory powoduje straty danej gry servera jest ban :)

Od zawsze gralem na botach :D Cale szczescie, ze nie mam bana :D

Jeszcze pre dni temu zmianialem sobie malowanie

nd0yll.jpg

Opublikowano

Za uzywanie bugu ktory powoduje straty danej gry servera jest ban :)

Ale gdzieś czytałem, że ponoć ea nie ma możliwości, aby sprawdzić, ile ktoś kupował miejsc... Więc to chyba nie przez to... Poza tym Volume sprawdzał chyba, czy za to jest ban na testowym i bana chyba nie dostał.

EDIT: Kolega dostał mejla, że rozpatrują jego sprawę, i że ma czekać. Zobaczymy co z tego wyniknie...

Opublikowano

W grze jest " Anty Cheat ", daje blokadę na konto ( nie banana ) kiedy z konta Gracza trafiają dziwne odczyty do silnika servera EA, np TeamBot od gmz'a, starsze wersje działały dość szybko i za szybko by można było to przykryć np jakąś wadą serwera i od w sumie od razu po ukończeniu TeamEscape na starym bocie jest blokada konta, trwa kilka godzin bo w ten czas Support sprawdza co sie działo z kontem, widzą ze na konto wpłynęło tyle dziesiąt tysięcy expa w kilka minut i tyle itemow praktycznie na raz wiec następnie dają bana.

Bug z garażem - skoro wszyscy wiedzą że działa i nadal jest aktywny to znaczy jak mi się wydaję ze jest bezpieczny. . Kupic miejsce za tyle siana żeby pomieścić auta to jest nie fajne :D

Wystarczy pomyśleć coś w stylu

" na tej drodze jest ograniczenie do 300 km/h wiec nie mogę jechać jechać 500 ze speedhack'iem "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...