Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fps przy nagrywaniu

Liszowski321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przejdę od razu do rzeczy.. Bez Nagrywania Fpsy załóżmy na to że w "minkrafcie" mam 150-200 a z nagrywaniem 15-30 Opcje są na najniższych detalach , bez animacji jakiej kolwiek, chmur , słońca,nieba,gwiazd,deszczu bez kompletnie niczego.. to jest w każdej grze.. TAK SAMO.. W counter strike Fpsy na najwyższych ustawieniach 90-140 a na najniższych przy nagrywaniu 18-30... W każdej grze tak jest oprócz chyba leauge of legends.. wtedy gram na niskich i mam te 30-35 fpsów.. Proszę o pomoc! Nagrywam programem Mirilis Action, jeżeli ktoś może to niech napisze jak go poprawnie Skonfigurować.. Tak wiem wiem w oknie grać..

Moje dane tecniczne..

NVIDIA GEFORCE GTX 660M

Procesor:Intel Core i5-3210M..

Miejsce na dysku 20 GB 

Jak jeszcze jakieś specyfikacje-co kolwiek podać pisać zaraz z edytuję , z góry sorry to moje pierwsze pytanie na tym forum i ogólnie o coś takiego :v

@RobeM dzięki za udzielenie się, System Windows 7 Dysk C : 20 gb wolne, Dysk E (Systemowy) 160mb wolne (kopie zapasowe)

RAM 4,00 (Zainstalowana Pamięć)

I tak to jest Laptop nie komputer.

Opublikowano

zapomniałeś się pochwalić że to laptop a nie komputer , pasowało by i pochwalić sie resztą sprzętu , ram, dysk, system 

tak przy okazji nagrywa się głównie  nie więcej niż 30 fps bo po cholerę więcej, no chyba że ma się dobry sprzęt to 60 fps do publikacji np na youtube

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Laptopy nie służą do nagrywania, wymiana procesora mija się z celem bo jak chcesz nagrywać to lepiej sobie zakupić jakąś stacjonarkę.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

No nie mam zamiaru się przesiadać z mirilis , ponieważ wykupiłem tam roczną licencję, zamierzam kupic stacjonarnego.. Jak myślicie ten wystarczy? jest dobry? opłaca się go kupywać? 

http://allegro.pl/quad-4-x-4-2ghz-4gb-hd8570-2gb-1tb-usb-3-gratisy-i4621637650.html

Opublikowano

Ty to do mnie mówisz ? Sam pierw spójrz na tą śmieciową specyfikację. Faktycznie stopgotowcom.pl nie działa, chyba nie płacili za stronę :P Generalnie chodzi o to, że nigdy nie kupujemy komputerów z marketów i allegro.

Opublikowano

Nikt ci nie każe umieć, bierzesz montaż i dostajesz złożony komputer (no dobra, czasem trzeba kartę podłączyć bo wysyłają poza skrzynką).

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Z tym gotowym montażem to różnie jest... (jako przykład odsyłam do komentarzy usługi składania na morelach ;) )

Z drugiej strony jak masz 12< lat, obejrzysz kilka filmików na yt i poczytasz na ten temat, to sobie sam z tym poradzisz.

Opublikowano

Wymagasz i jednocześnie nie chcesz się wysilić. Nie da rady tego pogodzić. Albo bierzesz gotowego grata podobnego wydajnością do twojego laptopa, albo składamy CI coś porządnego w podanym budżecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...