Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Połowinki - Liceum

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Za miesiąc, w listopadzie mam połowinki... i teraz pytanie, jak powinienem się ubrać? 

Myślałem nad jakąś elegancka koszulą + muszka + marynarka, spodnie jakieś rurki, buty lakierki i jakiś pasek.

Nie będzie to zbyt "elegancki" wystrój?Jak wy albo wasi znajomi się ubieraliście na tą "impreze"  :)?

Połowinki odbędą się na wynajętej sali  :D

Opublikowano

Przypomina mi się ta legendarna pasta z KFD:

hejka

ostatnio zaczalem prowadzic bardziej doglebna analize tego, co sie dzieje wokolo i zaczynam wyciagac niepokojace wnioski. wszedzie gdzie nie pojde na impreze, widze yebana szara mase studenciakow w KOSZULACH. skorwysyny, nie wiem czy w klubie na 200 studenciakow znajdzie sie chociaz 10 ktorzy nie sa ubrani w jakas koszule.

czarna, biala, kolorowa, w paski, z dlugimi rekawami, z krotkimi, z bazaru czy z zary - wszystko jeden chooy. ma byc KOSZULA.
KOSZULA = WYGRYW.

no ja pyerdole. oczywiscie do ww koszuli trzeba byc SZCZUPLYM. gdzie tam koks w koszuli - taki to nie ma brania. ma byc minimum -10 kg w stosunku do wzrostu bo inaczej dupeczki cie zleja. co za zyebana moda. przyjdzie takie bydlo, zbita masa wygladajaca TAK SAMO i dra ryje. "hej hej nananana hej hej hej" wywijajac tymi przeszczepami w gorze a dupeczki maja mokro na ten widok. co sie koorwa dzieje z tym swiatem. ja pyerdole, stoje sobie pod barem i widze dobrze dotyranego kolesia, ktory cos tam probowal podzialac z dupeczka. niby potanczyli, ale ona jakos niechetnie potem z nim gadala i s*******ila gdzies. za 5 minut widze ze sie z kims slimaczy - z kim? juz wiadomo. az slina im pociekla po tej zyebanej koszuli, ja yebie.

konkluzje sa proste - koksy moga isc na ryby. chcesz ruchac dupeczki, zaloz KOSZULE , schudnij pare kg i drzyj ryja hej hej nana hej

Co do połowinek - załóż koszule, włosy postaw, dobre spodnie i idziesz. Nie ma co się odpierdzielać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

rurki do marynarki o k***a :D To ja myślałem, że to księża są wiochmenami ale to jest wygrywające :D

Tam na połowinki to możesz iść normalnie w bluzie i dżinsach jak nie lubisz być na codzień ubrany jak pizduś glancuś. Ale najlepiej jakaś koszula i dżinsy po c**j się wyróżniać. Przypominam, że dziewczyny już nie kręcą pizdeczki w rureczkach a normalnie ubrani i mili goście pozdro.

Opublikowano

rurki do marynarki o k***a :D To ja myślałem, że to księża są wiochmenami ale to jest wygrywające :D

Tam na połowinki to możesz iść normalnie w bluzie i dżinsach jak nie lubisz być na codzień ubrany jak pizduś glancuś. Ale najlepiej jakaś koszula i dżinsy po c**j się wyróżniać. Przypominam, że dziewczyny już nie kręcą pizdeczki w rureczkach a normalnie ubrani i mili goście pozdro.

Rurki to normalne spodni a nie dla pizd, nie wiem co masz na bani xD Marynarka jakaś + czarne rurki będzie okej i może jakiś biały tshirt albo koszula

Opublikowano

rurki.... szczerzę jak bym miał założyć rurki a chodzić bez spodni.. chodził bym bez.. nie umiał bym w takim czymś ciasnym chodzić. Bez komentarza.. połownki impra jak impra... i tak nie zaruchasz więc ubierz się tak jak do kościoła.

Opublikowano

Kilka dni temu byłem na Połowinkach w Sopocie i powiem Ci że nie dobierałem specjalnie stroju.

Ulubione dżinsy, koszulka szara z napisem "f**k you" i na to bluza rozpinana.

Wszyscy tak byli ubrani tylko że nie które laski były ubrane jak ku*wy za przeproszeniem.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Rurki to normalne spodni a nie dla pizd, nie wiem co masz na bani xD Marynarka jakaś + czarne rurki będzie okej i może jakiś biały tshirt albo koszula

Rurki to spodnie dla pizd. "Nie wiem co masz na bani"...

#topic: Ja tam bym sie ubral jakos na luzie (nie ze dresy ale prosze w garniaku to na jakies uroczystosci) Biala Koszula, Jeansy ja polecam czarne lepsze od granatowych. Jesli chodzi o buty jak chcesz być poważniejszy to ubierz już lakierki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...