Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E papierosy - czym tankujemy?

adam9877

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry e - papieros to tylko połowa sukcesu. Druga połowa to właściwy liquid, który zapewni odpowiednią chmurę i właściwy smak. Jakich liquidów używacie?

Opublikowano

od znajomego, ze sklepu vapskul, ładnie wyglądają, smaki są megamocne i naturalnie smakuję, nie bawię się w najtańszy s**t typu liqueen który ma 5-cio krotną przebitkę ceny.

Opublikowano

Po wielu testach i próbach znalezłem w końcu atmat. Muszę powiedzieć, że to liquid o bardzo wyrazistych smakach. I pomyśleć, że kupiłem go przypadkowo we Wrocławiu, ponieważ zabrakło mi płynu. :)

Opublikowano

od znajomego, ze sklepu vapskul, ładnie wyglądają, smaki są megamocne i naturalnie smakuję, nie bawię się w najtańszy s**t typu liqueen który ma 5-cio krotną przebitkę ceny.

Ale ten liquiin jest jednym z lepszych o ile nie najlepszym olejkiem

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Atmant jest zaprzeczeniem tezy, że dobre nie może być tanie. Pojemnik o pojemności 15ml. płynu kosztuje 18 zł. Przeliczając na standardy chińskie koszt 10ml. wychodzi 12 zł.

Opublikowano

Atmant jest zaprzeczeniem tezy, że dobre nie może być tanie. Pojemnik o pojemności 15ml. płynu kosztuje 18 zł. Przeliczając na standardy chińskie koszt 10ml. wychodzi 12 zł.

No tak, ale 12 zł za 10 ml to olbrzymia cena jeśli przyjmiemy, że gość sprowadza je po 4 zł.

Jak vapskul otwierali, to w Łodzi na zlocie vaperów dawali próbki, to nikt nie wierzył, że to nie samoróbka, bo tak mocny i wyrazisty smak. Od tamtego czasu kupuję u nich 9 zł/15 ml, a z promocją po 7,5zł.

@Pozdrawiam

JlZ7eKU.jpg

Opublikowano

@ xDeStRuCtx Nie twierdzę, ze tak nie jest, ale są liquidy, które kosztują 20 i więcej zł za 10ml. Tak więc cena atmanta przy jego jakości jest całkiem dobra. U mnie najtańsze są po 14zł nawet nie pamiętamiętam nazwy bo nie kupuję tego badziewia. Raz kupiłem i jedna chemia, mnóstwo smaków towarzyszących. Gdyby było więcej sklepow może wyglądałoby to inaczej a tak facet jest jeden i robi co chce.

Opublikowano

@ xDeStRuCtx Nie twierdzę, ze tak nie jest, ale są liquidy, które kosztują 20 i więcej zł za 10ml. Tak więc cena atmanta przy jego jakości jest całkiem dobra. U mnie najtańsze są po 14zł nawet nie pamiętamiętam nazwy bo nie kupuję tego badziewia. Raz kupiłem i jedna chemia, mnóstwo smaków towarzyszących. Gdyby było więcej sklepow może wyglądałoby to inaczej a tak facet jest jeden i robi co chce.

Po to jest internet, żeby kupować liquidy za pół ceny.

Opublikowano

LiQueeny, eBull, Blue Mist.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

eBull to najsłabsze liquidy sprzedawane 'masowo'.

Jeśli porównujesz je z liquidami firmy "Wild", "eHealth" są one liquidami wspaniałymi.

Kupuję je raz na ruski rok, częściej na Blue Mist jadę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jeśli porównujesz je z liquidami firmy "Wild", "eHealth" są one liquidami wspaniałymi.

Kupuję je raz na ruski rok, częściej na Blue Mist jadę.

ło matko, ehealthy i inne siki to nie liquidy, to trutki. mówimy o liquidach znośnych do palenia.

Opublikowano

P1 porzeczka i P1 orzech

te mi najbardziej przypadły.

Odradzam Ci P1, strasznie słabe liquidy + wiele osób po niektórych ich liquidach ma wysypkę na języku 

A oto mój potwór:

DSC_0008.jpg

napełniam go liquidami własnej produkcji oraz liquidami HALO

Opublikowano

ło matko, ehealthy i inne siki to nie liquidy, to trutki. mówimy o liquidach znośnych do palenia.

eBulle nie są najgorsze, na płuco jakoś siada, poza tym w smaku też nie są najgorsze.

Tak czy kwak, moim faworytem jest Blue Mist.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Dzisiaj kolega poczęstował mój parownik liquidem firmy "Blaker" o smaku poziomki.

Smakował jak kiełbaski.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla zainteresowanych od 1 listopada w sklepie Atmant jest promocja. Przy zakupie liquidu do każdej zamówionej sztuki dodatkowo jeden olejek tylko za 3 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...