Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik serwera Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Poszukuję technika do serwera Metin2. Już 3 niestety mnie zawiodło, nic nie robili i olali sprawę.

Szukam osoby odpowiedzialnej a przede wszystkim z dużymi umiejętnościami.

Nie szukam żadnego no-name. Musi być to technik z prawdziwego zdarzenia.

Lua, python - podstawowe języki, które musi znać. Jeśli umiesz więcej - to 

działa na Twoją korzyść.

Czemu akurat współpraca ze mną ?

Jestem bardzo odpowiedzialną i zaangażowaną osobą w to co robię. Myślę, że osoby,

które ze mną współpracowały to potwierdzą. W serwer wkładam dużo serca i czasu. Od samego

początku staram się go rozreklamować. A jak to robię i jaka jest gwarancja dużego zainteresowania?

Już od dłuższego czasu kręcę VLOGI oraz Metin2. Na swój kanał wprowadzam nowe serie, dzięki

czemu kanał ciągle się rozrasta. Myślę, że cieszy się już dosyć fajną opinią i popularnością.

Dodatkowe aspekty przemawiające za współpracą ze mną ? Sponsorem jest Hooltras. Wiem wiem,

powiecie, że sponsoruje projekty od 95% ukończenia plików. Na szczęście Hool jest profesjonalistą i

wie co robi i z kim się ładuje w interesy. Nagrywam także z moją dziewczyną - Wiki. Myślę, że to

dzięki niej kanał się tak rozwija i ona też pomogłaby rozpropagować serwer (tak wykorzystuję ją i to lubi :P )

Czego wymagam ?

- Posiadanie umiejętności w kwestii tworzenia serwerów

- Dyspozycyjność

- Dobry kontakt

- Kultura osobista

Kontakt :

Jeśli jesteś zainteresowany moją ofertą zapraszam do kontaktu poprzez :

GG: 37561050

PW na MPC

Opublikowano

Mikołajka moge ci polecić... Co do tematu łukasz... Miła osoba,widać po nim że sie stara,współpracowałem z nim i dało się dogadać,co najważniejsze dyspozycyjny,nawet bardzo. Polecam !

Opublikowano

Polecam oczywiście, jedyny youtuber w pełni kompetentny i na 100% będzie dobrą reklamą, oraz pomysły też mu pewnie w głowie siedzą ;)

No i jedyny youtuber które czasem zerkne, bo osobiście mam sceptyczne podejście do oglądania takich ''filmów''

Opublikowano

Ty to chyba na siłę chcesz zrobić serwer :P

Powiem Ci tyle, że aktualnie żaden "ogarnięty" technik nie zrobi z tobą serwera gdyż już go posiada.

Większość osób uważa się za tzw. "techników" serwerowych metina, ale niestety to są po prostu nieudacznicy którzy myślą że nie wiadomo co potrafią.

Tak jak już Ci pisałem, żaden ogarnięty technik nie zrobi z tobą serwera gdyż już owy posiada. Dzieciaki typu "asfen, asek, anzelmy, flouriny itd." czyli banda nieudaczników którzy mieli po 5 serwerów będą chętni do zrobienia nowego serwera na chwilę.

Moim zdaniem powinieneś się przyłączyć do jakiegoś zespołu i po prostu zgarniać $$ jak Ci tak bardzo na tym zależy, a nie tworzyć nowy serwer :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Powiem Ci tyle, że aktualnie żaden "ogarnięty" technik nie zrobi z tobą serwera gdyż już go posiada.

Większość osób uważa się za tzw. "techników" serwerowych metina, ale niestety to są po prostu nieudacznicy którzy myślą że nie wiadomo co potrafią.

Tak jak już Ci pisałem, żaden ogarnięty technik nie zrobi z tobą serwera gdyż już owy posiada. Dzieciaki typu "asfen, asek, anzelmy, flouriny itd." czyli banda nieudaczników którzy mieli po 5 serwerów będą chętni do zrobienia nowego serwera na chwilę.

Moim zdaniem powinieneś się przyłączyć do jakiegoś zespołu i po prostu zgarniać $$ jak Ci tak bardzo na tym zależy, a nie tworzyć nowy serwer :)

Nie chcę być odpowiedzialny za czyjeś czyny i reklamować serwera, bo na mnie to spadnie potem. :) Coś wymyślę. A serwer i tak postawie :)

Opublikowano

Wypierdalaj ode mnie marniaku.Powinno być "asfen, asek, anzelmy itd." Co tam z tauriosem bo jakoś nie widzę "Wielkiego powrótu".Nie udzielaj się noskillu jeśli jesteś tylko jakimś tam śmiesznym sponsorem i masz c***a nie pojęcie o serwerach.PS.Nie polecam.Na siłę próbuje znaleźć technika co mu się nie uda bo większość już coś robi :rolleyes:

jestę małpko i karam mpc. 01314546122156590782.png

Opublikowano

Ale się srasz Artur. Żaden ogarniety technik nie robi serwera z jutuberami bo z tego zawsze gówno wynika. Twój Tarurios też jest robiony przez psuedo-techników co jeden to gorszy.

@topic

Neutral chyba że to ten rabit z filmiku keia to nie polecam : >

Opublikowano

Miałeś w teamie technika z pierwszego zdarzenia. Ta osoba robiła dla każdego lepszego serwera. Jest to jedyny ziomek który tak naprawdę wie co robi i się na tym zna. Fakt jest troche leniwy ale co Ci szkodzi poczekać i mieć w 100 pro zrobiony serwer z zajebistymi nowościami niż teraz szukać po tym śmiesznym forum (prywatne serwery) pseudo techników. Zjeba*eś. 

@topic Jako youtubera polecam, dobrze nagrywa i się na tym zna.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Miałeś w teamie technika z pierwszego zdarzenia. Ta osoba robiła dla każdego lepszego serwera. Jest to jedyny ziomek który tak naprawdę wie co robi i się na tym zna. Fakt jest troche leniwy ale co Ci szkodzi poczekać i mieć w 100 pro zrobiony serwer z zajebistymi nowościami niż teraz szukać po tym śmiesznym forum (prywatne serwery) pseudo techników. Zjeba*eś. 

@topic Jako youtubera polecam, dobrze nagrywa i się na tym zna.

Ja mógłbym poczekać, ale jak ktoś nawet nr telefonu nie chce podać to bez sensu. I cały czas słyszę "jutro, jutro, jutro" no to ile mam czekać. Wiem, że jest dobry i ja mógłbym czekać pod warunkiem , że wiem, że zrobi to a tu tej pewności nie miałem.

Wypierdalaj ode mnie marniaku.Powinno być "asfen, asek, anzelmy itd." Co tam z tauriosem bo jakoś nie widzę "Wielkiego powrótu".Nie udzielaj się noskillu jeśli jesteś tylko jakimś tam śmiesznym sponsorem i masz c***a nie pojęcie o serwerach.PS.Nie polecam.Na siłę próbuje znaleźć technika co mu się nie uda bo większość już coś robi :rolleyes:

Na siłę ? To, że daję ogłoszenie to znaczy, że na siłę ? Nie kumam. Co to raz tylko można się ogłaszać ?

Opublikowano

Ja mógłbym poczekać, ale jak ktoś nawet nr telefonu nie chce podać to bez sensu. I cały czas słyszę "jutro, jutro, jutro" no to ile mam czekać. Wiem, że jest dobry i ja mógłbym czekać pod warunkiem , że wiem, że zrobi to a tu tej pewności nie miałem.

Na siłę ? To, że daję ogłoszenie to znaczy, że na siłę ? Nie kumam. Co to raz tylko można się ogłaszać ?

A no np. poganianie nixa skoro wie co robi jest dobre?Mamut dobrze wspomniał.

jestę małpko i karam mpc. 01314546122156590782.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...