Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop a części.

Canna.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam do was pytanie, mianowicie... czy w laptopie można wymieniać kartę graficzną i procesor? Są jakieś "specjalne modele" do laptopów?

Opublikowano

Są modele, że można wymienić kartę graficzną, ale jest ich bardzo mało ;)

Procesor można wymienić ;)

Do laptopów masz mniejsze procesory.

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Są modele, że można wymienić kartę graficzną, ale jest ich bardzo mało ;)

Procesor można wymienić ;)

Do laptopów masz mniejsze procesory.

Ahm rozumiem... a jak z ceną? Drogie? 

Opublikowano

Ogarnąłby mi ktoś zestaw (mogą być używki ale bez przesady) pod gry? W sensie procesor (najlepiej nowy) i jakaś karta graficzna która dajmy na to pociągnęłaby BF3 na średnich/wysokich. 

Opublikowano

Ogarnąłby mi ktoś zestaw (mogą być używki ale bez przesady) pod gry? W sensie procesor (najlepiej nowy) i jakaś karta graficzna która dajmy na to pociągnęłaby BF3 na średnich/wysokich. 

Nawet nie podałeś jaki masz obecnie sprzęt...

wymiana podzespołów w laptopie to nie taka prosta sprawa 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Nawet nie podałeś jaki masz obecnie sprzęt...

wymiana podzespołów w laptopie to nie taka prosta sprawa 

Znaczy to nie takie ważne, bo ja tam mam swój komputer ale brat mi się żalił, że na jego (moim starym xD) lapku w nic nowszego nie da się pograć.. 

Procek Intel Pentium  B960 2,2 GHz Karta graf. Intel HD Graphics 4 GB ramu. Właśnie jak to jest w laptopie z ramem? Można sobie jakoś podpiąć kostki czy jak...? 

Opublikowano

Znaczy to nie takie ważne, bo ja tam mam swój komputer ale brat mi się żalił, że na jego (moim starym xD) lapku w nic nowszego nie da się pograć.. 

Procek Intel Pentium  B960 2,2 GHz Karta graf. Intel HD Graphics 4 GB ramu. Właśnie jak to jest w laptopie z ramem? Można sobie jakoś podpiąć kostki czy jak...? 

Ale, że Ty chcesz w tym wymieniać kartę graficzną? Tu  jest integra z procesorem, niczego innego nie dasz, to jest laptop do biura nie do gier. Dołożenie ramu nie ma sensu.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Ale, że Ty chcesz w tym wymieniać kartę graficzną? Tu  jest integra z procesorem, niczego innego nie dasz, to jest laptop do biura nie do gier. Dołożenie ramu nie ma sensu.

Serio nic się nie da zrobić...? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...