Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# i Jego wykrywalnosć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzis postanowiłem pobrać L# i jestem z niego naprawdę zadowolony tylko jak zawsze musi być pewne ,,ALE,,.

Jak wygląda wykrywalność tego bota oraz Auto-Update, Gdyż słyszałem ze Riot Skanuje rejestry z których wyciąga aktywne programy, jeśli w nich znajdują się wpisy Bol'a/L# leci instaBan

Nie wiem czy to jest prawa odpowiadał mi to kolega z wysokiej ligi grający turnieje. Proszę abyście ustosunkowali się do tego tematu oraz opowiedzieli o własnych przychodach z tym nieziemskim programem.

Wasze ulubione skrypty, oraz przygody z banami jeśli takie były ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

pitu pitu... Jeżeli nie używasz pakietów bana nie dostaniesz.Jeżeli wychodzi update stary sharp nie działa i pobierasz nową paczke/fixa i tyle.Co do ich skanowania rejestru itp pic i tyle.

Opublikowano

Gram na bolu/L# od 1 lv do 30 + 150 gier rankingowych na smurfie only cassio/kata bez exploitow (s1)

i glowne ok.70 gier ~Diament 5 bez exploitow  i dziś zacząłem grać z evadee 

Nigdy bana nie dostałem

NU94p9A.gif

Opublikowano

Gram na bolu/L# od 1 lv do 30 + 150 gier rankingowych na smurfie only cassio/kata bez exploitow (s1)

i glowne ok.70 gier ~Diament 5 bez exploitow  i dziś zacząłem grać z evadee 

Nigdy bana nie dostałem

jaki skrypt do cassio uzywasz?

Opublikowano

te skanowanie programów w tle jest już od 2011 roku, ale riot dopiero dopisał to do regulaminu... 

jak nie używasz exploitów to nie ma szans na bana :P

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

poza tym warto dodać że gracze w brązie/silverze/goldzie nie znają się tak bardzo na mechanice systemie i w ogóle na grze żeby zaraz stwierdzić że masz jakiegoś cheata. Bardziej zaraz będą skupiać się na flamie na drużynę. W wyższych ligach jest już troche inaczej bo jednak gracze mają pojęcie o tym co się da a co nie....

ja np. nie gram w ogóle ryzem ani cassio i też daję rade na innych fajnych mniej znanych skryptach i jeszcze nikt mi nie mówił że mam bota.

( etc. polecam Xeratha, Amumu, Branda, Tristane, Luciana, Vi, Irelie )

x

Opublikowano

exploity = ?

exploity =  ban

zwiększają znacznie szansę na zwycięstwo ale lepiej banem nie ryzykować ;/

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

exploity = ?

Mam pytanie czy to Temat ,,Wolne pytanie,, ? Jeśli nie macie nic na ten temat do powiedzenia proszę się nie wypowiadać i nie nabijać postów, bo po wpisaniu w google frazy ,,exploit,, będziesz miał milion odnośników, a w ramach nagrody dostaniesz ode mnie report. Gratuluje :)

exploity =  ban

zwiększają znacznie szansę na zwycięstwo ale lepiej banem nie ryzykować ;/

Własnie ja nawet boje się grac bez explotiow bo wydałem na konto około 6000zł Ale przyznam zabawa na l# jest całkiem fajna, na 100% pod zadnym pozorem nie dostane bana jeśli nie będę grał na exploitach tylko ,,klasycznych skryptach,, ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...