Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi przy wczytywaniu pojedynczych graczy

NoCoTyPP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż mam problem z fps w metinie. Gra chodzi płynnie 61 fps jest ciągle , lecz gdy idę i wczytuje mi się jedna dwie osoby to jest lag 1-2 sec. W mieście nie mam lagów nadal te 61 fps jest tylko przy pojedynczych przypadkach. Komputer dobry z tego roku składak. Graf ( Gtx660 2GB) Procek(Intel i5 4 rdzenie 3.8 GHZ) ogólnie sprawna maszyna, internet również niczego sobie. Proszę kogoś o pomoc dziękuje z góry. 

Opublikowano

Maszyna w porządku więc ciężko będzie znaleźć usterkę jeżeli w ogóle takowa istnieje bo tak jak piszesz, że w m1 przy sporej ilości graczy jest okey, a powiedz jak sprawa ma się przy expie ?

Opublikowano

O dzięki za odp przy expie jest ok ale gdy expie np w m2 na polance a ktoś podchodzi jeszcze go nie widzę dopiero się renderuje jest lekki lag. A gdy idę i jest parę osób to wtedy jest lag ok 1 sekundowy 

Opublikowano

Mam to samo. Gdy dropie, expie to nie muszę patrzeć jest lekki lag to po chwili ktoś obok mnie przechodzi.

Dobre w tym jest to gdy grasz na bocie, będzie lekki lag to stop bot. Szukałem chyba wszędzie problemu, ale nadal nie wiem czym to jest spowodowane.

Opublikowano

Ja też szukam ale na razie nic myślę że to ma coś wspólnego z renderowaniem postaci zanim ją zobaczymy ale mój komputer chyba aż taki zły nie jest.

Opublikowano

Lagi są stałe czy chwilowe? (zaraz normalnie się robi czy trzyma i trzeba restart gry)

Radzę pogrzebać w Procesach->Ustaw Priorytet może pomoże :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Każdy powinien to mieć jeśli inni mają. Expisz sobie nagle 1 sekundowa ścinka jak jakiś gracz się pojawi niedaleko naszej postaci. Problem metina nic z tym nie zrobisz.

Opublikowano

Ja też mam takie lagi.Pytałem się też wszystkich znajomych którzy grają w metina i też tak mają. Ja sądzę że ta gra po prostu tak ma i nic z tym nie zrobisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...