Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] lvl.pro - co sądzicie?

ArganPL2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
Co sadzicie o hostingu lvlup.pro?
Chcialbym kupic na nim serwer z 5GB RAM i postawic na nim 100 slotow.
Wiem ze moze to duzo jak na taka ilosc ram ale ta oferta posiada 15GB Dysku SSD.
A wiec czy oplaca sie wykupic serwer na tym hostingu i nie bedzie lagow na tym pakiecie?

Pakiet:

5GB RAM Zombie

• Lokalizacja Polska
  • Bez limitu slotów
  • Premium/no premium
  • Itemshop SMS
  • Instalator silników
  • Dostęp do FTP, .jar oraz map
  • Pluginy i mody
  • Adres bez portu nazwa.hostmc.pl
  • Dysk SSD 15GB
  • Baza MySQL
  • Mapa serwera
Opublikowano

Polecam ci jest bardzo dobry ja miałem 10GB

CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAMGPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC |

SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB

Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj

Opublikowano

Nie kupuj z tego gówna. Największy szit w polsce. Niby 'powinno' utrzymać ,ale żaden hosting nie uciągnie ci 2x więcej. Dlatego oferuję przeniesienie się na OVH.pl bądź jakiś inny hosting jak:

- sored
- craftserve

26_unnamed.png

Opublikowano

Nie polecam lvlup.pro. Miałem z nimi partnerstwo. Dostałem 6 serwerów po 8 gb każdy. Po połączeniu ich bungee serwer załamał się przy 100 graczach. Po przeniesieniu na dedyka 16gb wszystko chodziło normalnie tak więc to nie wina konfiguracji.

Opublikowano

A wiec czy oplaca sie wykupic serwer na tym chostingu i nie bedzie lagow na tym pakiecie? Sorki że cię poprawie ale piszę się hostingu ;P

A co do mojej opini nie polecam, lepiej kup sobię na sored ovh, craftserve

Opublikowano

Polecam, serwer mam od początku roku, brak lagów, z*******y support, na 5 gb ram przy 10 pluginach weszło mi 135 osób bez lagów ;) [nether off i view na  3]

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Osobiście polecam ten hosting. Mam na nim serwery i wszystko ładnie śmiga. Lagów brak, ceny przystępne. Przy połączeniu serwerów w sieć nawet przy sporej liczbie graczy działały jak należy. BOK szybko odpisuje na zgłoszenia i są w stanie pomóc w wielu przypadkach ;) Warto właśnie tam założyć serwer.

Opublikowano

noIP możliwe że sobię źle skonfigurowałeś

Sam hosting niby jest dobry ale nie jest najlepszy

ja ci polecam Sored.pl

Masz tam free TS3 + WWW więc się bardzo opłaca

Opublikowano

@ref - Wielkie dzieki wszystkim którzy jak do tej pory się wypowiedzieli ale czekam na jeszcze wiecej opini! ;) Musze byc pewny ze warto kupic tam serwer. A wiec czekam na wasze opinie! :D

Opublikowano

Polecam hosting.

Miałem już kilka serwerów u nich i wszystko grało (były to serwery vanilla, bukkit, mcpc+/cauldron).

Lecz akurat może być problem na 5GB RAM postawić 100 slotów, obstawiam że będą lagi, ponieważ będzie mało RAM na gracza itd.

Napisz do hostingu powinni Ci dać na dzień może więcej serwer testowy (pewnie 1 lub 2GB).

Opublikowano

Polecam ci lvlup.pro brak lagów 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Nie kupuj z tego gówna. Największy szit w polsce. Niby 'powinno' utrzymać ,ale żaden hosting nie uciągnie ci 2x więcej. Dlatego oferuję przeniesienie się na OVH.pl bądź jakiś inny hosting jak:

- sored

- craftserve

lvlup.pl oraz craftserve to są dwa beznadzieje hostingi

lvlup.pl - słaba wydajność serwerów

craftserve - ograniczenia , gdy przeciążysz serwer to ci wyłączają , drogi , dużo zabierają z itemshopu ,

A tu poczytaj o głupotach jakie piszą (100% pewności iż piszą tam same bzdury , sprawdziłem ) 

Zacznij czytać od "Gra Wieloosobowa "

Po prostu bzdury pisza aby rodzice wkupywali dzieciom serwery a oni zyskują kasę !

https://craftserve.pl/dlarodzicow

Ja osobiście polecam ci pukawka.pl tani , wydajny , pomocna administracja , możliwość zrobienia itemshopu 50% kwoty  z sms , można tez płacić przelewem , paypay itp

14iq0zn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...