Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Autorski plugin na Drop.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

:

:
:
:
:

DROP

Plugin pozwala na to że obojętnie jaki klocek wykopiemy trafia do naszego ekwipunku.

W konfiguracji znajdziemy dropy np. Diamentu i exp.

DL:

https://www.mediafire.com/?upt6570kktdnp7z

Skan:

http://www.mediafire.com/convkey/214a/mdginsgnzg8nru5fg.jpg

ZAPRASZAM DO OCENIANIA!

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

asdfxxx, w 06 Paź 2014 - 20:43, powiedział:snapback.png

pl.mcwg.mcwgdrop no k***a rzeczywiscie autorski

Napisałem mój?, i jest autorski ;)

hm idąc tym tokiem myślenia to wszystkie pluginy (wszystkie znaczy wszystkie te z bukkit.org te z zakamarków internetu a nawet te co nie są dostępne w sieci) sa autorskie :)

no i to jest prawda :) bo autorski (w tym przypadku) oznacza zrobiony przez "autora" (nie skopiowany)

jeśli nie podasz przez kogo jest zrobiona oznacza to (domyślnie) że sam jestes autorem pluginu a to jest już plagiat :/

przynajmniej taką mam nadzieję do tego co wyżej napisałem :P

a do tematu:

hue hue nie ma to jak nabijać tematy

raptem 6 zapisanych linijek eh tragedia  , plugin może komuś się przydać ale ja uważam go za nieprzydatny, a co do kodu to sie nie wypowiem bo nie mam zielonego pojecia w tym temacie :P

Opublikowano

Kod jest tak trochę ujowy, że tak powiem. Już nie wspomnę, że plugin na drop jest do napisania najłatwiejszy. Kiedy już tak naprawdę miałbym go użyć (niebyło by już innego lepszego) to bym go użył.

//Edit: Już nie wspomnę, że nie zostało uwzględnione durability i fortuna :*

|| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 ||

Opublikowano

Ale wróć, to jest drop z kleszczów xD

nie znasz sie to sie nie wypowiadaj

nie znasz sie to sie nie wypowiadaj jedyne co z kleszczami ma wspolnego ten plugin to nazwa

Opublikowano

Plugin z mojego serwera - MCWG.pl. Możecie korzystać, nic innego jak xcrDrop lekko przerobiony, także wylane, ale takie podszywanie się, to szczyt skurwysyństwa.

Żeby chociaż dupy nie ruszyć i nazwy paczek nie zmienić? 

Opublikowano

Szczyt szczytów. Niveros, nie baw się w programistę, naucz się podstaw najpierw a potem szpanuj pluginami które nie są twoje.

Opublikowano

Plugin z mojego serwera - MCWG.pl. Możecie korzystać, nic innego jak xcrDrop lekko przerobiony, także wylane, ale takie podszywanie się, to szczyt skurwysyństwa.

Żeby chociaż dupy nie ruszyć i nazwy paczek nie zmienić? 

Pomyłka ;) MCVS ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

Opublikowano

hah niveros xD poczytaj o określeniu "autorski".Co do samego pl to dupy nie urywa i jeszcze nienapisałeś kto jest autorem dno :(

Opublikowano

Jaki cham kopiuje pluginy z innych i piszę że jest jego to jest chamskie i nie miłe pewnie nawet nie wiesz czym się pisze pluginy hmmmm pisze się w majnkrafcie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaki cham kopiuje pluginy z innych i piszę że jest jego to jest chamskie i nie miłe pewnie nawet nie wiesz czym się pisze pluginy hmmmm pisze się w majnkrafcie?

Napisałem mój? Ty chyba w ogóle nie czytasz? PS: Napisałem plugin na toolsy i teraz pisze na gildie, na drop udostępniłem jakiś plg bo akurat miałem i nie był mi potrzebny ;)

Typowe dzieci:

xu4fla.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...