Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo, mam takie pytanie czy za używanie FB jest ban na konto czy na wszystkie konta i czy jest wykluczenie z oferty gry czy nie? Bardzo prosze o wypowiadanie się użytkowników którzy dostali już bana za FB.

Opublikowano

Zależy jaki ban ;)

Jeśli IP wszystkie na wieczność ( lub do Świąt Bożego Narodzenia ) , a jeśli zwykły to jedno konto ;)

Jeśli pierwszy , lub drugi raz za to samo łapiesz bana to Ban zwykły

Jeśli trzeci raz za to samo to IP

Jeśli drugi , trzeci raz za coś innego to nie ma szans na IP

Dopiero jeśli więcej niż trzy razy za coś innego niż przedtem to IP = Perm = Death ( xP ) ;)

Rozrysowałem dobrze ?

"+"-sik się należy :P

EDIT@@@

Ja nigdy za nic bana nie dostałem ( no raz góra dwa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ) , ale znam się na tym ;)

A FB to takie mało szkodliwe dla serwera robactwo które należy tępić ( jak twierdzi GA ) nie krzywdząc za bardzo ich posiadaczy ;)

Opublikowano

Dzięki, czyli moge szaleć nocami z FB ^^.

Masz tego plusa ;f

Opublikowano

Kolega zapomniał dodać ze jak zbanują ci konto z FB a na tym samym mailu masz inne konta co te z FB to tamte też ci zbanują więc lepiej zmień i poczekaj tydzień

BARDZO PROSZE CIEBIE O MINUSA INNYCH TEŻ BARDZO PROSZE ;)

Opublikowano

Ban jest na wszystkie powiazane konta, więc jak GMowi się bedzie chciało, to poszuka po mailu, IP, podobnych loginach czy podobnych mailach, więc ryzyko pewne tu jest.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tez mam FB :D nocami nastawiam na pare godzin i rano gdy wstaje mam 15 malzy mam najnowszego FB tzn sam lowi sam zmienia robaki sam otwiera ryby ,z ktorych wypadaja malze a gdy jakas ryba zdechnie wywala ja z eq dzieki temu mam same malze , moj FB ma tez taka opcje ze wyruca np pierscien lucy i inne :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

4 konta na fb i się obłowisz w huj :)

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...