Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GŁOŚNIKI EASY TOUCH ET-5006 2.1 AURORA

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowanie nie kupuj takiego syfu. Powiedz ile masz pieniędzy a polecimy Ci jakiś normalny zestaw.

Wiesz głównie to urzekł mnie ten desing drewniany . Mogę dać max do 130,40 

Najlepiej 2.1

­

Opublikowano

Meczyk grałem, już odpisuję.

Ogólnie najlepszym wyborem do 150zł są używane Logitech Z3 (jest wersja czarna i drewno podobna) oraz nowe Modecom MSF15. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości dźwięku powinieneś wybrać któryś z tych zestawów. Logitechy Z3 posiadałem przez pół roku i jest to naprawdę dobry sprzęt nawet do ~300zł, a chodzą już za 100-150. Przykład:

http://olx.pl/oferta/glosniki-logitech-z3-CID99-ID7jEUb.html#4cfa29618c

Opublikowano

Meczyk grałem, już odpisuję.

Ogólnie najlepszym wyborem do 150zł są używane Logitech Z3 (jest wersja czarna i drewno podobna) oraz nowe Modecom MSF15. Jeśli zależy Ci na dobrej jakości dźwięku powinieneś wybrać któryś z tych zestawów. Logitechy Z3 posiadałem przez pół roku i jest to naprawdę dobry sprzęt nawet do ~300zł, a chodzą już za 100-150. Przykład:

http://olx.pl/oferta/glosniki-logitech-z3-CID99-ID7jEUb.html#4cfa29618c

Wybiorę te Modecom MSF15. a  można na satelitkach pogłaśniać czy na subuferze ?

­

Opublikowano

Na jednej satelitce są regulatory. Na twoim miejscu wybrałbym te Logitechy które podałem, wiem, że ciężko się przełamać do używanych rzeczy, ale po pierwszym razie zauważysz, że kupujesz dobry sprzęt i oszczędzasz kasę. Zrobisz jak będziesz chciał.

Opublikowano

Na jednej satelitce są regulatory. Na twoim miejscu wybrałbym te Logitechy które podałem, wiem, że ciężko się przełamać do używanych rzeczy, ale po pierwszym razie zauważysz, że kupujesz dobry sprzęt i oszczędzasz kasę. Zrobisz jak będziesz chciał.

Normalnie one kosztują 300zł ?

Teraz to mam totalny mętlik

­

Opublikowano

Logitechy Z3 są już nie produkowane, kiedyś kosztowały 300-400zł. Jest to stary porządny model, z lepszą elektroniką niż teraźniejsze konstrukcje. Moim zdaniem naprawdę warto, nawet do 200zł za modele w dobrym stanie.

Opublikowano

Logitechy Z3 są już nie produkowane, kiedyś kosztowały 300-400zł. Jest to stary porządny model, z lepszą elektroniką niż teraźniejsze konstrukcje. Moim zdaniem naprawdę warto, nawet do 200zł za modele w dobrym stanie.

A które są lepsze ?  

Głosniki Logitech Z3 vs MODECOM Głośniki MC-MSF15

­

Opublikowano

Podejrzewam, że Logitechy będą lepsze, ale zależy od upodobań, raczej grają po prostu inaczej.

Jeżeli chodzi o desing to podobają mi się te MODECOM

A co do ceny to na to samo wychodzi 130 z wysyłką

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...