Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]RotMG-nowy dział do mmo

MiNiM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest do 8bitowe MMO

"

Nie trzeba zaawansowanych mechanizmów, superanckiej grafiki i kilkugigabajtów klientów, by zapewnić zwykłemu użytkownikowi komputera frajdy i zabawy na całe godziny. Mówię o grze (a raczej mini-gierce) Realm of the Mad God, przypominającej – przynajmniej po oprawie graficznej – gorszą Tibię.

Zabawa jest banalnie prosta. Dostajemy bohatera i zabijamy wszystko, co się na około rusza. Poruszamy się klawiszami WSAD (Q-R możemy zmieniać kąt widzenia), a strzelamy LPM. Możemy grać – zarówno samemu – jak i grupką zaprzyjaźnionych osób.

Po drodze, wykonujemy questy i kompletujemy ekwipunek. Byłby to typowy MMORPG, gdyby nie to, że nie musimy się nawet rejestrować. Po prostu wchodzimy na stronkę i klikamy Play.

Nie myślałem, że Realm of the Mad God wciągnie mnie na długie godziny. Brawa za pomysł... a raczej jego brak. Idealna odskocznia od zwykłych gier. Nie kierujcie się – zaprezentowanym poniżej – gameplay’em z „okropną” grafiką. Radość z gry przewyższa wszystkie minusy.

PS Zapomniałem dodać, że lvl cap to 20, a śmierć naszego bohatera... kończy zabawę:))))"

http://www.youtube.com/watch?v=JyrTVII7RhQ

Opublikowano

Może właśnie dzięki temu że ten dział będzie gra zyska wieszka popularność na forum?? ^.^ nie każda gra musi mieć op grafike żeby się fajnie grało ;]

Opublikowano

jetem na nie. nie widziałem tematu o tej grze oraz pierwszy raz o niej słyszę.

Opublikowano

Gra jest z*******a, ale przy tym prosta.

Tą prostotę zrozumie nawet największy debil, więc wątpię że będzie trzeba komuś pomocy

76561198044975849.png

Best Member

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...