Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

hubciuu21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obojętnie jakie Senchaisery to tych 100zł , chociaż wbrew temu co mówią inni z własnego doświadczenie radziłbym dozbierać te 150 zł i kupić sobie Siberie V2

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Obojętnie jakie Senchaisery to tych 100zł , chociaż wbrew temu co mówią inni z własnego doświadczenie radziłbym dozbierać te 150 zł i kupić sobie Siberie V2

Nope siberie są odradzane sam je miałem niby są dobre, ale mikro szybko się psuję.

qpad qh-90 <--- te ja kupuję dostałem rekomendację od Repo z NoMercy

Opublikowano

Jej, gdyby audiofil zobaczył to by zabił. Nigdy nie kupuje się słuchawek typu dla graczy lub rekomendowanych przez graczy, no może paroma wyjątkami. (ps. jeszcze nie wiedzie o tym, że każdy gracz reklamuje takie słuchawki za reklamę których dostanie więcej pieniędzy?)

Jeśli nie posiadasz karty dźwiękowej to ciężko ci będzie w dobrym odwzorowaniem dźwięku. Szukasz czegoś taniego? Kup w internecie za 100zł Creative Fatality HS 800. Jedyne co w tej cenie jest warte uwagi, mają dość dobry mikrofon.

Jeśli szukasz czegoś co naprawdę będzie dawało radę odsyłam TUTAJ i TUTAJ. Lepiej poczytać samemu, niż wypytywać o wszystko z osobna.

Opublikowano

Creative Fatality HS-800 lub HS-1000, Creative Tactic 3D Alpha. Z wbudowanym mikro to raczej tyle w tej cenie.

Opublikowano

Ja Ci polecam zamiast tych wszystkich gamingowych gówienek kupić osobne słuchaweczki:

-Superlux HD681

Oraz tani, a bardzo dobry mikrofon na statywie:

-Trust Starzz

Pozdrawiam :v

//Reklama OFF.

Opublikowano

Sam posiadam Superlux HD681, maja bardzo dużo wysokich tonów, przed wygrzaniem trochę  meczą ucho. Są mało wygodne i czasem boli od nich głowa. Co prawda w tej cenie nie znajdziesz lepiej grających słuchawek, ale wygoda... To jest ich największy minus. Jeśli umiałbyś wykonać chociażby tak zwany "skarpetkowy mod" poprawił byś zarówno wygodę jak i jakość dźwięku. Wymagają również troszkę lepszego źródła dźwięku niż zintegrowana karta dźwiękowa. 

Opublikowano

Do luxow zrodlo nie jest tak strasznie potrzebne ja osobiscie mam superluxy hd681b jest to wersja cichsza oraz posiadajaca mniej niskich tonow przez co basa za bardzo nie poczujesz ale czego wymagac od sluchawek za ~80zl

W czwartek przyjda mi uzywane shure srh 240A jesli poczekasz moge zdac ci relacje.

Na pewno jestes zdziwiony po co wymienialem sluchawki jesli luxy byly dobre? Po to bo brakowalo mi basa w muzyce a shure wygralem w dobrej cenie : D

Luxy po 300h w go maja swietne pozycjonowanie gorszy problem z odlegloscia b. Ciezko stwierdzic.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...