Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam pewien problem z ibotem otóż to ustawiam chara na spocie klikam start bot, botek ubija kilka mobków po czym bot się zatrzymuje(stoi nic nie robiąc ;p) o co chodzi , czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć co robię źle ??

PS bije na spocie z chakij

Opublikowano

Cześć mam pewien problem z ibotem otóż to ustawiam chara na spocie klikam start bot, botek ubija kilka mobków po czym bot się zatrzymuje(stoi nic nie robiąc ;p) o co chodzi , czy mógł by mi ktoś wytłumaczyć co robię źle ??

PS bije na spocie z chakij

„bije na spocie z chakij” to raczej masz chińską postać, więc nie używasz innej broni do buffowania, więc ja tak miałem też, ale przez to, że ustawiłem botowi skille, jakie ma używać i jak je później podniosłem na wyższy poziom to tak samo chwile pobił i stanął jak też je lvlowałeś to usuń je z bota i dodaj na nowo wtedy będzie ok.(za bardzo nie określiłeś problemu ani nie napisałeś, jakiego chara masz czy euro i może właśnie z tą drugą bronią by był problem, ale mniejsza z tym, więc po prostu zgadywałem twój problem jak nadal nie będzie działać napisz więcej szczegółów)

POZDRAWIAM