Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nestium #20 - Nowy Interface Logowania '' Green Style ''

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hehe jak widzę te posty harnaśia aka idioty i osoby która płacze na ts i kazdara aka śpiewak roku 2013 to zaczynam się śmiać :D i od razu humor się poprawia ale ten temat nie jest o tym więc tak ogólnie te buttony wyglądają bardzo ładnie to tło mi trochu nie pasuje jeszcze chyba ktoś był taki mądry że zwiększył ostrość tego lub po prostu robiłeś jakimś gównem tego SS i dlatego tak wygląda mam nadzieje że w cliencie jest inaczej ;)

(zamiast jakiś "idiota" zacznie to cytować to niech zrozumie sens tego posta i napisze konstruktywną odpowiedz) 

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lub po prostu robiłeś jakimś gównem tego SS i dlatego tak wygląda mam nadzieje że w cliencie jest inaczej ;)

Nie, nie dlatego, to po prostu jest gówno.

Opublikowano

hehe jak widzę te posty harnaśia aka idioty i osoby która płacze na ts i kazdara aka śpiewak roku 2013 to zaczynam się śmiać :D i od razu humor się poprawia ale ten temat nie jest o tym więc tak ogólnie te buttony wyglądają bardzo ładnie to tło mi trochu nie pasuje jeszcze chyba ktoś był taki mądry że zwiększył ostrość tego lub po prostu robiłeś jakimś gównem tego SS i dlatego tak wygląda mam nadzieje że w cliencie jest inaczej ;)

(zamiast jakiś "idiota" zacznie to cytować to niech zrozumie sens tego posta i napisze konstruktywną odpowiedz) 

Bawiłem się kontrastem nie zawuazyłem ze ostrość była taka nadana.

Przepraszam.

W rzeczywistości wygląda tak:

2810114126207801235366.png

Up@ Niezły ból dupy, bydle harnasia.

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

Opublikowano

O tobie, jeszcze nie dawno miałeś temat z ofertą grafiki który nie wiem czemu zniknął, pare osób go widziało więc potwierdzi moje zdanie @DarwoR między innymi, gdzie oferowałeś grafike stworzoną przez użytkownika Jemilo

http://www.mpcforum.pl/topic/1293325-zostane-grafikiemmap-edytorem/

dokładnie to był ten temat, wiec z kogo ty chcesz debila zrobić? Nie kłam chociaż w żywe oczy. Tak samo znikła wiadomość w moim komunikatorze na forum, w której napisałeś cene za wykonanie belki do prezentacji bodajże. Myślałem, że masz coś w tej głowie jednak troche ale widzę, że się myliłem.

#potwierdzam

@topic

ten "x" jest tak zjebany, że bardziej chyba być nie może + paski

i tło też do dupy

ps:

za kogo ty się k***a uważasz? nie pajacuj
Opublikowano

#potwierdzam

@topic

ten "x" jest tak zjebany, że bardziej chyba być nie może + paski

i tło też do dupy

ps:

za kogo ty się k***a uważasz? nie pajacuj

"zamiast jakiś "idiota" zacznie to cytować to niech zrozumie sens tego posta i napisze konstruktywną odpowiedz"

Czytaj ze zrozumieniem no ale to słowo "idiota" samo przemówiło :D pajacyku 

Opublikowano

"zamiast jakiś "idiota" zacznie to cytować to niech zrozumie sens tego posta i napisze konstruktywną odpowiedz"

Odpuść sobie darwor to zjebańsza wersja harnasia = Obydwoje uwazaja sie za grafików :D Jakimi nie są :D

I ich wypowiedzi zwykle wykazują jaki to oni ból dupy nie mają.

up i co z tego ss :D? Każdy serwer ma skąś tło :D Upokarzasz się z każdym postem.

CtV.png

Opublikowano

hehe jak widzę te posty harnaśia aka idioty i osoby która płacze na ts i kazdara aka śpiewak roku 2013 to zaczynam się śmiać :D i od razu humor się poprawia

moja wypowiedz nawiązywała do tych słów

Odpuść sobie darwor to zjebańsza wersja harnasia = Obydwoje uwazaja sie za grafików :D Jakimi nie są :D

I ich wypowiedzi zwykle wykazują jaki to oni ból dupy nie mają.

za to Ty jesteś pro elo grafik sprzedjący prace jemilo xD xD xD
Opublikowano

Up@ Niezły ból dupy, bydle harnasia.

Problem w tym że mi to koło c***a lata co sobie piszecie, ten interface to gówno więc mogę sobie napisać że to gówno, czyż nie?

Opublikowano

moja wypowiedz nawiązywała do tych słów

za to Ty jesteś pro elo grafik sprzedjący prace jemilo xD xD xD

ja sprzedaje prace jemilo xD ??? kto ci takie bajki opowiada harnaś aka pseudo technik czy ty DarwoR aka pseudo grafik wywiązałeś takie teorie  :D

#oficjalnie ból_dupy jak to na poważnym dziale metin2 

Opublikowano

ja sprzedaje prace jemilo xD ??? kto ci takie bajki opowiada harnaś aka pseudo technik czy ty DarwoR aka pseudo grafik :D

Nie ty tylko @Nestium k***a w szkole czytać nie nauczyli?

Czegokolwiek nauczyli Cie w szkole?

ps: nie pisz, że szkole masz za sobą i masz 40 na karku jak Jarek bo pewnie jesteś zakompleksionym 14 latekiem który tylko na forum może pokazać się jako #król

@topic

tło będzie edytowane czy zostaje tak c*****e jak jest?

Opublikowano

ps: nie pisz, że szkole masz za sobą i masz 40 na karku jak Jarek bo pewnie jesteś zakompleksionym 14 latekiem który tylko na forum może pokazać się jako #król

@topic

Zostanie jak teraz czyli piękne, pasujące do klimatu interfacu.

Żal mi cie naprawdę, chyba nie raz cie przykrość spotkała co? Bardzo ci współczuje.]

Rzecz w tym ze darwor,harnas sa jedynymi osobami, ktore hejtuja mi w tematach i juz stwierdzilem ze sa siebie warci.

I ich potezny bol dupy, razem złączony jest w stanie wywołać masakre.

CtV.png

Opublikowano

@topic

Dobra DarwoR szkoda zachodu, przyjdzie jeszcze na nich czas. A wtedy ludzie stwierdzą, kto miał racje jak to wszystko się skończy.  Ja aktualnie odpuszczam tą kłotnie, szkoda warnów... a sam widzisz, co sie dzieje.

@Nestium

Nie hejtujemy, a po prostu mamy swoje zdanie. Ludzie Was nie znają, ja wiem kto jest w teamie i wiem jak to się wszystko skonczy, a skonczy sie tak jak wczesniej(restynid i jeszcze jakis tam projekt wasz) wiec po co ludzie maja znowu tracic czas, skoro jest wiele lepszych i stojacych serwerów? I ze wam nie szkoda czasu, podziwiam.

Poza tym... ja tylko czekam na ten Wasz start serwera by potwierdzić swoje przekonania.

A co do jeszcze tego ''pseudo grafik'', na pewno mam w tym większe doświadczenie od Ciebie, a DarwoR tym bardziej. Mimo, że nie jestem żadnym profesjonalistą, nie zajmuje się tym już od jakiegoś czasu to tak czy siak smiem twierdzić, ze potrafie robić lepsze prace od Ciebie i w pełni AUTORSKIE, nie korzystając z innych PSD jak ty to robisz.

Wstawić tło, i dodać elementy z gotowego PSD które kupiłeś, to nie jest bycie grafikiem kolego.

Opublikowano

Dobra DarwoR szkoda zachodu, przyjdzie jeszcze na nich czas. A wtedy ludzie stwierdzą, kto miał racje jak to wszystko się skończy.  Ja aktualnie odpuszczam tą kłotnie, szkoda warnów... a sam widzisz, co sie dzieje.

@Nestium

Nie hejtujemy, a po prostu mamy swoje zdanie. Ludzie Was nie znają, ja wiem kto jest w teamie i wiem jak to się wszystko skonczy, a skonczy sie tak jak wczesniej(restynid i jeszcze jakis tam projekt wasz) wiec po co ludzie maja znowu tracic czas, skoro jest wiele lepszych i stojacych serwerów? I ze wam nie szkoda czasu, podziwiam.

Poza tym... ja tylko czekam na ten Wasz start serwera by potwierdzić swoje przekonania.

Ilez mozna ogarnij sie  wkoncu.. Tobie powinni wlepic juz dawno perma.

Co do tematu..

Dobrze sie prezentuje, czekam na wiecej prac.

Opublikowano

Żal mi cie naprawdę, chyba nie raz cie przykrość spotkała co? Bardzo ci współczuje.]

Rzecz w tym ze darwor,harnas sa jedynymi osobami, ktore hejtuja mi w tematach i juz stwierdzilem ze sa siebie warci.

Jest piękne xD

mógłbyś chociaż przycisk zaloguj wyśrodkować

Chlopie mam cie dosc... Ilez mozna ogarnij sie  wkoncu..

Co do tematu..

8417614126228871049127.png

Opublikowano

Jest piękne xD

Wiem, wyśrodkuje.

Ilez mozna ogarnij sie  wkoncu.. Tobie powinni wlepic juz dawno perma.

Co do tematu..

Nic nie zrobisz.

CtV.png

Opublikowano

nieraz* 

Swoją drogą, kto popisał się umiejętnościami i zrobił w tak świetnym miejscu przycisk zaloguj?  xD

Opublikowano

nieraz* 

Swoją drogą, kto popisał się umiejętnościami i zrobił w tak świetnym miejscu przycisk zaloguj?  xD

Naucz się czytać . To zrozumiesz co napisałem wyżej baranie.

CtV.png

Opublikowano

@topic

dobra mój błąd bo nie zauważyłem "nie pisz, że szkole masz za sobą i masz 40 na karku jak Jarek bo pewnie jesteś zakompleksionym 14 latekiem który tylko na forum może pokazać się jako"  a ciebie matka nie nauczyła kultury że nie przeklina się i nie odzywa się tak do starszych :D ? jak chcesz zawsze możemy wejść na TS i tam pochwalisz się jaki jesteś dorosły ... bo po twoim zachowaniu i słowie "zakompleksiony" mam ochotę zadzwonić dla ciebie po psychologa to tyle nie będę tutaj się spinał z jakimś "gimbem"

@Nestium

Tak twoje serwery wytrzymały więcej nie więcej niż 2 dni gratuluje harnaś czekam na twój serwer z "pełną gębą" ;)

Jest piękne xD

piękne jak wszystkie twoje prace ... :D 

@Temat

Poprawcie jeszcze trochę to i może być naprawdę dobrze ...

Opublikowano

Naucz się czytać . To zrozumiesz co napisałem wyżej baranie.

Nie chce mi się czytać Twojego gówna, bo po pierwsze nie znasz podstawowych zasad ortografii, po drugie Twoja interpunkcja rozpierdala.

Opublikowano

Nie chce mi się czytać Twojego gówna, bo po pierwsze nie znasz podstawowych zasad ortografii, po drugie Twoja interpunkcja rozpierdala.

Dobra gówno to masz zamiast mózgu, harnaś nieźle cię wytresował.

Skończ paplać i wyjdź na powietrze.

A ty znasz zasady ortografii? Od kiedy piszemy ''Twoja'' w połowie zdania dużą literą?

Muhehehe.

Zrobimy poprawki i będzie inaczej.

CtV.png

Opublikowano

Dobra gówno to masz zamiast mózgu, harnaś nieźle cię wytresował.

Skończ paplać i wyjdź na powietrze.

A ty znasz zasady ortografii? Od kiedy piszemy ''Twoja'' w połowie zdania dużą literą?

Muhehehe.

Zrobimy poprawki i będzie inaczej.

O ten co dojebał, nie mogę  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD xD  xD  xD  xD

Opublikowano

przesycone, brzydkie i nieczytelne.

jeśli chodzi o cały interfejs w metinie to ja bym szedł raczej w minimalizm

brak tu jakiejkolwiek estetyki a poza tym:

1. przycisk zaloguj na ten przykład, ani nie jest po środku, ani po prawej, ani po lewej, ustawiony tak naprawde na odwal

2. przycisk wyjścia jest o wiele większy niż cała reszta, a skoro to przycisk do zamknięcia gry to powinien być mniejszy, ewentualnie takich samych rozmiarow co reszta

3. brak podpisów okien do wpisywania loginu i hasła

ogólnie nie jest źle jak na metinowe standardy ale jeżeli chcecie czymś zabłysnąć to sporo musicie pozmieniać. jak zostawicie - źle nie będzie, ale co najwyżej przeciętnie.

Opublikowano

Nie czytasz bo jesteś skretyniałym baranem, który wlazł tu tylko po to, aby się powyzywać.

Jeśli chcesz tak bardzo się wyzywać to idź do darowa i tego drugiego idioty na pw, oni to lubią. ;)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...