Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nestium #20 - Nowy Interface Logowania '' Green Style ''

Nestium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1477414084117641230267.png

Jest to ulepszona wersja, wcześniej pokazanego interfacu.

Interesują mnie normalne opinie, prace wykonałem samodzielnie i chciałbym wiedzieć  co by można było tu zmienić.

2260014126208201235366.png

CtV.png

Chcesz zapytać o serwer? Wejdź na naszego Ts3 oraz Facebooka!

http://www.mpcforum.pl/topic/1314410-vmss-nestium-23-arena-gladiatorow/

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O litości, jak to ssie. Widać, ze to Ty robiłeś a nie ten grafik co jest odpowiedzialny za logo itp.

Jeżeli chciałeś z tych pól do wpisywania pasów i buttony ''zaloguj'' uzyskać efekt pięter na drzewie, to Ci się to nie udało.  W dodatku ten znak X w rogu szpeci na maksa.

Pasek na dole wiekszy niz na górze.

Ehhh, a myślałem, ze tym razem coś ciekawego wrzucicie, cóż... jeden temat więcej w dziale który jest zbędny.

Opublikowano

Ty jesteś tu zbędny człowieku :) Twoje posty mnie nie interesują :) Tak bacząc poczekam na twój serwer i zobaczymy czy zrobisz coś lepszego :)

Na temat grafiki się nie wypowiadaj bo potrafisz tyle co nic.

Dla twojej logiki jak by te paski były takie same to nie zmieściłby się feniks półgłówku.

CtV.png

Opublikowano

Łoo , bardzo ładnie to wygląda. Edytowaliście też wybór postaci i królestw?

Ja bym nic nie zmienial, tylko ten napis zaloguj na srodek troche i miodzio.

Czekam na ustalona date startu ;c

Opublikowano

Ty jesteś tu zbędny człowieku :) Twoje posty mnie nie interesują :) Tak bacząc poczekam na twój serwer i zobaczymy czy zrobisz coś lepszego :)

Na temat grafiki się nie wypowiadaj bo potrafisz tyle co nic.

Dla twojej logiki jak by te paski były takie same go nie zmieściłby się feniks półgłówku.

Ale czy ja napisałem coś złego? Napisałem co myślę, a że praca wygląda jak wygląda to moja opinia jest taka a nie inna. Co takie napięty, krzywdę Ci kazdar zrobiłem, czy co? Na mój serwer sobie jeszcze troche poczekasz, ale przypominam, ze to nie o nim temat.

Zbędny nie jestem, ktoś musi potencjalnym graczom uświadamiać co jest grane, bo później znowu będzie załamka i rozpacz jak po Restynidzie.

Opublikowano

Łoo , bardzo ładnie to wygląda. Edytowaliście też wybór postaci i królestw?

Ja bym nic nie zmienial, tylko ten napis zaloguj na srodek troche i miodzio.

Czekam na ustalona date startu ;c

Królestwa/Postaci są też zmienione lecz poprawki etc. do ukończenia

Ps: Harnaś potencjalny gracz nie chce wiedzieć jaki potężny masz ból dupy.

2. Wykonałem jak mi leżało twoje zdanie powtarzam nigdy mnie nie będzie interesowało.

Jesteś niczym, nic nie potrafisz i na pewno twojego zdania pod uwagę nie biorę.

Pisz sobie co chcesz ale wiedz, że ostatni raz ci odpowiadam bo nie zasługujesz bym z  tobą prowadził dyskusję.

Za niski jesteś.

CtV.png

Opublikowano

Ale czy ja napisałem coś złego? Napisałem co myślę, a że praca wygląda jak wygląda to moja opinia jest taka a nie inna. Co takie napięty, krzywdę Ci kazdar zrobiłem, czy co? Na mój serwer sobie jeszcze troche poczekasz, ale przypominam, ze to nie o nim temat.

Zbędny nie jestem, ktoś musi potencjalnym graczom uświadamiać co jest grane, bo później znowu będzie załamka i rozpacz jak po Restynidzie.

Nie piszesz tak, bo tak uważasz, tylko piszesz w ten żałosny sposób, bo coś ciebie boli.. 

Po Restynidzie "była" załamka i rozpacz, a po twoich gównach nie było nic, każdy się spodziewał, że twój syf padnie. 

Takich akurat spraw powinieneś unikać szerokim łukiem, a nie lepić się jak mucha do gówna. 

Tak jak wyżej było napisane, też poczekam na twój serwer. :3 

Opublikowano

Nie piszesz tak, bo tak uważasz, tylko piszesz w ten żałosny sposób, bo coś ciebie boli.. 

Po Restynidzie "była" załamka i rozpacz, a po twoich gównach nie było nic, każdy się spodziewał, że twój syf padnie. 

Takich akurat spraw powinieneś unikać szerokim łukiem, a nie lepić się jak mucha do gówna. 

Tak jak wyżej było napisane, też poczekam na twój serwer. :3 

Mnie nic nie boli, po prostu jestem szczery i nie będe propsować czegoś, co mi się do cholery nie podoba.

Poza tym ile razy mam pisać,  że ja oficjalnie żadnego serwera nie miałem? To, że byłem administratorem gry, czy forum nie znaczy, że to był mój serwer i nie miałem wpływu na jego upadki i tak dalej, typie. Chcesz o tym podyskutować to zapraszam na pw. 

Opublikowano

i kolejne.. możecie powiedzieć czym to się różni od 3/4 waszego serwera? co wymacie zamiar pokazać w prezentacji? wygląd mobów w m2? w dodaktu ten interface, jest tak strasznie ułożony (już nie mówiąc o estetyce grafiki) że team Liveris robi lepsze (mówiąc o tych sprzed miesiąca) króko mówiąc, pokażecie w końcu coś nowego, i coś, czego nie ma inny serwer?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

i kolejne.. możecie powiedzieć czym to się różni od 3/4 waszego serwera? co wymacie zamiar pokazać w prezentacji? wygląd mobów w m2? w dodaktu ten interface, jest tak strasznie ułożony (już nie mówiąc o estetyce grafiki) że team Liveris robi lepsze (mówiąc o tych sprzed miesiąca) króko mówiąc, pokażecie w końcu coś nowego, i coś, czego nie ma inny serwer?

Nawet jeśli byłoby to samo, to w czym masz ból?

Opublikowano

Specjalnie został tak ułozony :) Żeby wyglądało inaczej niz zwykle.

CtV.png

Opublikowano

Nawet jeśli byłoby to samo, to w czym masz ból?

już widać że ty to robiłeś.. :-)

Specjalnie został tak ułozony :) Żeby wyglądało inaczej niz zwykle.

coś mi się nie wydaje.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

już widać że ty to robiłeś.. :-)

coś mi się nie wydaje.

Trudno, mi się wydaje inaczej jestem twórcą tego więc wiem chyba co robie.

CtV.png

Opublikowano

chyba jednak nie. :)

Daj spokój, nie warto.

Kazdar jest zajebistym grafikiem, który sprzedaje grafike zrobioną z elementów udostepnionych na forum za 50-70zł.

Ten screen jest w jakości HD?

Opublikowano

Daj spokój, nie warto.

Kazdar jest zajebistym grafikiem, który sprzedaje grafike zrobioną z elementów udostepnionych na forum za 50-70zł.

Ten screen jest w jakości HD?

O kim mówisz, chyba nie wiesz z kim piszesz teraz człowieku .

Skończ już się tu wypowiadać bawole.

CtV.png

Opublikowano

Fajnie, fajnie.. tylko wyśrodkujcie okno "Zaloguj" bo wygląda to okropnie. Pomyślcie nad dodaniem jakiejś ramki żeby to wyglądało porządnie  ^_^

Opublikowano

O kim mówisz, chyba nie wiesz z kim piszesz teraz człowieku .

Skończ już się tu wypowiadać bawole.

O tobie, jeszcze nie dawno miałeś temat z ofertą grafiki który nie wiem czemu zniknął, pare osób go widziało więc potwierdzi moje zdanie @DarwoR między innymi, gdzie oferowałeś grafike stworzoną przez użytkownika Jemilo

http://www.mpcforum.pl/topic/1293325-zostane-grafikiemmap-edytorem/

dokładnie to był ten temat, wiec z kogo ty chcesz debila zrobić? Nie kłam chociaż w żywe oczy. Tak samo znikła wiadomość w moim komunikatorze na forum, w której napisałeś cene za wykonanie belki do prezentacji bodajże. Myślałem, że masz coś w tej głowie jednak troche ale widzę, że się myliłem.

Opublikowano

Fajnie, fajnie.. tylko wyśrodkujcie okno "Zaloguj" bo wygląda to okropnie. Pomyślcie nad dodaniem jakiejś ramki żeby to wyglądało porządnie  ^_^

Z tym zaloguj to się zgodze w 100%. Dzięki za opinie dużo mi pomogła.

Wszystko fajnie ale można by gdzieś umieścić licznik graczy online ; )

Licznik jest w grze/stronie więc wystarczy :D

CtV.png

Opublikowano

Proszę uzbroić się w cierpliwość niedługo ukaża się bardzo interesujące rzeczy :)

Opublikowano

Na moje to @ShowMustGoOn. ma racje ta grafika jest kiepska i to tło jest zbyt jasne według mnie. Do was praktycznie nic nie mam poza tym że hejtujecie tych co starają się zrobić coś lepszego i oryginalniejszego ;) 

PS: Żeby nie było dam wam moją radę a co z nią zrobicie to tylko wasza decyzja: 
Zmieńcie tło 

Zmieńcie paski na jakieś zielone czy coś bo te w ogóle nie pasują są ohydne

Wywalcie tego feniksa na dole już wystarczy że macie go w logu ;)
Paski od "CH" dajcie w lewą stronę (nie koniecznie ale według mnie wyglądałoby to lepiej) :D 
PS2: Jeżeli w teamie jest "Kazdar" to nie polecam bo jest to osoba bez kultury jest to też osoba która oszukuje swoich graczy a mianowicie chodzi o liczniki które były podkręcane na jego serwerach (większość się na to nabierała) 

Opublikowano

Na moje to @ShowMustGoOn. ma racje ta grafika jest kiepska i to tło jest zbyt jasne według mnie. Do was praktycznie nic nie mam poza tym że hejtujecie tych co starają się zrobić coś lepszego i oryginalniejszego ;)

PS: Żeby nie było dam wam moją radę a co z nią zrobicie to tylko wasza decyzja: 

Zmieńcie tło 

Zmieńcie paski na jakieś zielone czy coś bo te w ogóle nie pasują są ohydne

Wywalcie tego feniksa na dole już wystarczy że macie go w logu ;)

Paski od "CH" dajcie w lewą stronę (nie koniecznie ale według mnie wyglądałoby to lepiej) :D 

PS2: Jeżeli w teamie jest "Kazdar" to nie polecam bo jest to osoba bez kultury jest to też osoba która oszukuje swoich graczy a mianowicie chodzi o liczniki które były podkręcane na jego serwerach (większość się na to nabierała) 

Do pierwszego zdania sie nie odnosze jesli racje przyznajesz temu czemuś.

Z Paskami też tak się zastanawiałem. Dzięki.

Ps2: To tylko zmysły tego harnasia, team jest przedstawiony na koncu kazdego video.

Wrazie w, zapraszamy na ts3 co do ps2 .

Pozdrawiam.

CtV.png

Opublikowano

Jak dla mnie za bardzo wali w oczy. Wiadome że chcesz dobrze dla serwa, nowości itp ale wydaję mi się że wersja normalna nie ma nic ,,brzydkiego". 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Moim zdaniem ta grafika trochę zbyt nieprzyjemna dla oka (tzn. "oczojebna").

Tak czy siak pewnie po kilku logowaniach już każdy się przyzwyczai, jednak osobiście wolę troszkę ciemniejsze kolory.

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...