Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy tylko mnie nie jara Ravia S2 ?

HappyChetos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Mam do was takie pytanko ^^

Czy tylko mnie nie jara Ravia S2, bo wszyscy jarają się tym serwem jak nie wiem co.

A ja uważam, że na rynku pirv Metin2, są inne lepsze serwery Hard

Jak np. Crados, Ascarial :)

Jest na nich dużo nowości, a na Ravii nie :D

Czy ludzie jarają sie tylko tym, że to serwer tak zwanej " JP ARMI "

Porszę o wypowiedzenie innych ^^

Opublikowano

Nie porównuj Cradosa z Ascarialem a tym bardziej z ravią.

Poza tym jesteś takim buntownikiem, a na wielu TS-ach jak Cie widziałem to było tylko JP i pociski na fubu, hipokryto.

Opublikowano

Ravia S2 ... Moim zdaniem po prostu przenieśli całą bazę z Ravi S1 + troszkę podnieśli exp, pobrałem wczoraj, zainstalowałem, i nie oświeciło mnie szczególnie.

Crados, jest moim zdaniem jednym z najlepszych serwerów typu Hard :)

Są ludzie, których uprzejmość gorsza jest od bezczelności.

Pomogłem ? Zostaw po sobie ślad :)

Opublikowano

Nie porównuj Cradosa z Ascarialem a tym bardziej z ravią.

Poza tym jesteś takim buntownikiem, a na wielu TS-ach jak Cie widziałem to było tylko JP i pociski na fubu, hipokryto.

Hmm.. Harnaś ludzie sie zmieniają :)

Dlaczego uważasz, że nie należy porównywać Crados z Ascarialem ?

Opublikowano

Hmm.. Harnaś ludzie sie zmieniają :)

Dlaczego uważasz, że nie należy porównywać Crados z Ascarialem ?

Bo nie ma nawet porównania. Crados jest elegancko doszlifowany, wiele nowości, a na Ascarialu co masz? Zwykły serwer z dobrymi skryptami.

Opublikowano

Ravia S2 ... Moim zdaniem po prostu przenieśli całą bazę z Ravi S1 + troszkę podnieśli exp, pobrałem wczoraj, zainstalowałem, i nie oświeciło mnie szczególnie.

Moje zdanie jest takie, że postawili ten serwer bo kasa z S1 nie płynęła dobrze :)

Bo nie ma nawet porównania. Crados jest elegancko doszlifowany, wiele nowości, a na Ascarialu co masz? Zwykły serwer z dobrymi skryptami.

Masz troszkę racji :)

To tak jak Dreikon teraz gdyby nie kupienie source od Cyca i reklamu to nigdy by już ten serwer nie zaistniał :)

Opublikowano

Moje zdanie jest takie, że postawili ten serwer bo kasa z S1 nie płynęła dobrze :)

Masz troszkę racji :)

To tak jak Dreikon teraz gdyby nie kupienie source od Cyca i reklamu to nigdy by już ten serwer nie zaistniał :)

Ty chyba nie wierzysz, że tam autentycznie gra 2000 ludzi?

Opublikowano

Z tego co znając Azooma to nie za bardzo :)

No to jednak coś w tej głowie faktycznie Ci się zmieniło bo zaczynasz racjonalnie myśleć, dobra robota. Tam gra faktycznie więcej osób po tej aktualizacji, ale ta liczba wzrosła o 300 osób.

Opublikowano

No to jednak coś w tej głowie faktycznie Ci się zmieniło bo zaczynasz racjonalnie myśleć, dobra robota. Tam gra faktycznie więcej osób po tej aktualizacji, ale ta liczba wzrosła o 300 osób.

Wiesz co, moim zdaniem ich nie interesuje to ilu graczy będzie grało ( co prawda są potrzebni), a to, ile zarobią ...A gdy już dojdą swojego, zamkną to w cholerę.

Opublikowano

Wiesz co, moim zdaniem ich nie interesuje to ilu graczy będzie grało ( co prawda są potrzebni), a to, ile zarobią ...A gdy już dojdą swojego, zamkną to w cholerę.

To nie te czasy, gdzie serwery robi się dla fun'u, teraz wszystko kręci się w okół pieniążków. Idiotyczne jest jedynie zamykanie serwerów po zarobieniu np tysiąca złotych, kiedy można sie przyłożyć i zarobić 10x więcej, ale polacy niestety tego nie ogarniają i powstają niewypały :D

Opublikowano

szczególnie że exp jest taki sam/lekko niższy, zastanów się co piszesz..

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

szczególnie że exp jest taki sam/lekko niższy, zastanów się co piszesz..

lekko niższy ? :O

Opublikowano

Ta cała Ravia i wasza pseudo JPArmia gimbusów to jedno wielkie dno, przereklamowane gowno :D

Ale to tylko Twoje zdanie wiesz ? 

Ja nie zwaracam uwagi na nazewnictwo `JPArmia ` a Isamu , Nitra oglądam bo lubię się pośmiać i tyle ;3

frWhR.png

Opublikowano

Ale to tylko Twoje zdanie wiesz ? 

Ja nie zwaracam uwagi na nazewnictwo `JPArmia ` a Isamu , Nitra oglądam bo lubię się pośmiać i tyle ;3

No tak, bo teraz dzieciaków smieszy, jak się nadużywa wulgaryzmow.  Później siedzą takie dzieci w autobusie i bluzgają na prawo i lewo wkurwiając tym wszystkim porządnych ludzi którzy jakiś tam szacunek do innych osób mają.

JP Armia to banda imbecyli, i to jest zdanie nie do podważanie.

z reszta... zlot w warszawie wszystko wyjaśnił kto tak na prawde ogląda isamu i reszte bande pseudo youtuberów xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...