Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe konto a GUID

DeLux394

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Na poprzednim koncie mam bana tzw. Crossfire.

Pogodziłem się z banem i chciałem od razu zrobić nowe konto, ale naszła mnie obawa, że i na tym nie będę mógł grać w bf4. 

Chciałbym się spytać, czy jak zrobię to samo konto na tym samym kompie, necie itp. nowe konto, to czy będę mógł normalnie grać?

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

A to czemu? Ja jestem zadowolony bo w cenie 7 zł dostałem taką biblioteczke

6894914128575001254102.jpg

Minusem jest to że nie można zmienić hasła i to tyle :)

Być może dlatego, że wystarczy podać dane karty, z której były kupione te rzeczy czy podesłać pudełko z kodem, można też podać datę urodzenia i konto wraca do poprzedniego właściciela. Trafiłeś na uczciwego? Spoko, ale na alledrogo i serwisach tego typu jest pełno dzieciarni, która zarabia właśnie w tej sposób - wystawia konto, dostaje kasę, odzyskuje konto.

Opublikowano
Być może dlatego, że wystarczy podać dane karty, z której były kupione te rzeczy czy podesłać pudełko z kodem, można też podać datę urodzenia i konto wraca do poprzedniego właściciela. Trafiłeś na uczciwego? Spoko, ale na alledrogo i serwisach tego typu jest pełno dzieciarni, która zarabia właśnie w tej sposób - wystawia konto, dostaje kasę, odzyskuje konto.

Jeżeli jakiś uczciwy sprzedawca to spoko - pograsz sobie.

Jak jakiś oszust - nie zajuma Ci od razu konta, tylko po jakimś czasie. A za 7 zł to pograsz sobie przynajmniej jakiś czas i moim zdaniem 7 zł to nie dużo i takie konto można kupić ;p 

Opublikowano

@DurapeczeK

BC2 można dorwać za bezcen, BF3 było za free, DA jest za free, plants vs zombies chodzi po 70zł - okej. BF4 można dorwać za bezcen z ruskich kodów i mniej więcej będzie kosztował te 10zł.

Wybacz, wolę dać te 80zł i mieć te gry na zawsze, niżeli martwić się, czy jutro będzie mi dane pograć i czy przypadkiem nikt nie złoży zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Konto równie dobrze może być kradzione a zapewniam, EA nie chce mieć kłopotów i dają wszystkie dane od razu.

Opublikowano

@DurapeczeK

BC2 można dorwać za bezcen, BF3 było za free, DA jest za free, plants vs zombies chodzi po 70zł - okej. BF4 można dorwać za bezcen z ruskich kodów i mniej więcej będzie kosztował te 10zł.

Wybacz, wolę dać te 80zł i mieć te gry na zawsze, niżeli martwić się, czy jutro będzie mi dane pograć i czy przypadkiem nikt nie złoży zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Konto równie dobrze może być kradzione a zapewniam, EA nie chce mieć kłopotów i dają wszystkie dane od razu.

Plants zombie można było zdobyć za free a przecież te konta są za 7 zł, a 7 zł to żadne pieniądze. 

Ja mam około miesiąc konto za 7 zł z BF4, nagrałem się i teraz się nie przejmuje nawet czy zajumają. 

Opublikowano

Co do używek, to sobie je kupujcie, ale ja wolę mieć swoje konto z emailem, hasłem i wszystkimi danymi. 

Tak jak panowie wyżej, nie chcę się bać, że zaraz mi zabiorą konto + nie mogę nic tam kupować, bo zaraz może tego konta nie być. 

Dzięki za odpowiedzi, zrobiłem nowe konto i bf4 chodzi dobrze. Zaraz po dodatkowych RAM leci premium. 

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...