Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbyt długie ładowanie launchera.

TheFresh_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem,a konkretniej taki,że jak włączam minecrafta to zajmuje mi to 15 min a mianowicie zatrzymuje mi się na tym etapie uruchamiania launchera i tak pozostaje przez 15 i dopiero wtedy się włącza. Proszę o pomoc,ponieważ jest to strasznie uciążliwe :C

http://scr.hu/38p3/93gso

Opublikowano

Możliwe że problem z kartą graficzną, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej lub zmień launchera na KeiNett lub Magic Launcher.Spróbuj wejść w %appdata% i usuń folder '' minecraft '' potem go zaktualizuj.Jeśli to nie pomoże to zrób CCleaner'em czyszczenie rejestru itd. 

Opublikowano

Zaktualizowałem kartę graficzną,Usunąłem MC i na nowo zainstalowałem,przeczyściłem Kompa CCleaner i dalej nic :C.

A zmieniłeś launchera na KeiNett lub Magic-Launcher? spróbuj pobrać odrobinę starszą wersję Minecraft'a typu (Minecraft By Zyczu)

Opublikowano

A zmieniłeś launchera na KeiNett lub Magic-Launcher? spróbuj pobrać odrobinę starszą wersję Minecraft'a typu (Minecraft By Zyczu)

Właśnie nie chcę zmieniać launchera na minecraft by zyczu itp ponieważ mam premium i chciałbym korzystać z oryginalnego minecrafta.

Opublikowano

Właśnie nie chcę zmieniać launchera na minecraft by zyczu itp ponieważ mam premium i chciałbym korzystać z oryginalnego minecrafta.

Hmm jeżeli szukasz orginalnego launchera do Minecraft'a to Custom-Launcher jest dobry :]

Opublikowano

Mam znowu problem z mianowicie pobrałem magic launcher na wersje mc 1.7.5 i nie mogę się zalogować do konta premium.Pisze,że wprowadziłem nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło.A na stronie MC mogę się normalnie zalogować z tych passów.

Wie ktoś może o co chodzi ?

Opublikowano

Mam znowu problem z mianowicie pobrałem magic launcher na wersje mc 1.7.5 i nie mogę się zalogować do konta premium.Pisze,że wprowadziłem nieprawidłową nazwę użytkownika lub hasło.A na stronie MC mogę się normalnie zalogować z tych passów.

Wie ktoś może o co chodzi ?

Rejestracja tego launcher'a na stronie głównej nie możesz się zarejestrować odrazu z konta premium musisz rejestracje launcher'a na stronie głównej tego launcher'a zrobić :-)

Opublikowano

Rejestracja tego launcher'a na stronie głównej nie możesz się zarejestrować odrazu z konta premium musisz rejestracje launcher'a na stronie głównej tego launcher'a zrobić :-)

Dziękuje :) za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...