Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LeBlanc - Da Jukez

kajokin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałem pokazać moj pierwszy filmik na YT z jukami LeBlanc. Prosze o wyrozumialosc. Jeśli Ci sie spodobalo, zostaw po sobie komentarz albo lapke w gore!

Dla informacji: film, tak jak cały kanał jest po angielsku :)

korwin.gif

Opublikowano

@CzytamWypociny @HaruTube

Dziekuje za obiektywne oceny. Tak jak pisalem to mój pierwszy film, więc następnym razem (mam nadzieję, że również z większym doświadczeniem) spróbuję dorównać wyższym wymaganiom widowni :)

korwin.gif

Opublikowano

@CzytamWypociny @HaruTube

Dziekuje za obiektywne oceny. 

"Potrzymaj mi piwo" i takie tam...

Plays całkiem spoko, ale jeszcze troche sztywnawo ^^ LeBlenk jest akurat postacią, którą nietrudno wych*jać kilku graczy przeciwnej druzyny, ale to już kwestia preferencji - jedni wolą karkołomne akcje i akrobacje na mapie, inni nie. mi osobiście się podobało, sam pewnie nie umiałbym lepiej.

Edit. Żeby nie było, nie przyczepiam się do negatywnych komentarzy tamtych panów, to tylko moja skromna uwaga.

sygna.png

Opublikowano

Beka :D Dat jukez.

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

"Potrzymaj mi piwo" i takie tam...

Plays całkiem spoko, ale jeszcze troche sztywnawo ^^ LeBlenk jest akurat postacią, którą nietrudno wych*jać kilku graczy przeciwnej druzyny, ale to już kwestia preferencji - jedni wolą karkołomne akcje i akrobacje na mapie, inni nie. mi osobiście się podobało, sam pewnie nie umiałbym lepiej.

Edit. Żeby nie było, nie przyczepiam się do negatywnych komentarzy tamtych panów, to tylko moja skromna uwaga.

Każdy taki pozytywny, miły komentarz to dla mnie super zachęta. Dziękuję!

etam umiem lepiej, zrób lepszy filmik 

Na razie jestem początkujący w obróbce, jak i nie jestem jakimś tam weteranem w grze, ale postaram się robić, co w mojej mocy :))

Za "Fapkę w gore" masz Unlike. 

Co do filmiku, za dużo intra i roboty do jednego playsa.

@Spociuś Co do tego unlika, to cię nieco nie rozumiem - tak mi się napisało (nie specjalnie - missclick już poprawiłem) ;P

Szanuję Twoją decyzję, dziękuję za uwagi!

korwin.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...