Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trailer - co o nim sądzicie?

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć..

To mój pierwszy trailer nie miałem za bardzo nikogo do pomocy dlatego improwizowałem i mam do was pytanie czy owy trailer nie jest zły jak na sam początek ?

Opublikowano

Mogłeś użyć jakiegoś mutatora bo jak usłyszałem ten głos na początku to walnałem face palma, tak to jest całkiem spoko

Generalnie, nie chciało mi się kombinować a za razem ten trailer powstał i wyłącznie z nudów..

Ogólnie po wstawieniu filmu w opcjach AudaCity odkryłem tajemniczą opcję "Zmień ton".

Opublikowano

Film zrobiony jak trzeba, muzyka dobra, swietny texturepack, ale z tym glosem - sam glos nie jest zly, ale mowione jest za szybko, zdania sa za dlugie, a i powtorzen za duzo. Nie chodzi mi tu zebys mowil jak jakis flegmatyk, ale w momencie kiedy wymieniasz co jest opanowane przez swiat, a potem te powtorzenia 'liczymy na Ciebie' brzmia jakbys sie zaraz mial zakrztusic slina ;) 

Bardzo fajnie wykombinowane z wyjazdem rycerzy w pelnych zbrojach i wycinkami z gameplaya.

Czy ten texturepack jest wasz autorski, czy tez jest gdzies do pobrania? Chetnie zobaczylbym reszte przedmiotow i grafik pancerzy, bo z tego co zobaczylem to naprawde mi przypadl do gustu. 

leaderboard-3.png

Opublikowano

Film zrobiony jak trzeba, muzyka dobra, swietny texturepack, ale z tym glosem - sam glos nie jest zly, ale mowione jest za szybko, zdania sa za dlugie, a i powtorzen za duzo. Nie chodzi mi tu zebys mowil jak jakis flegmatyk, ale w momencie kiedy wymieniasz co jest opanowane przez swiat, a potem te powtorzenia 'liczymy na Ciebie' brzmia jakbys sie zaraz mial zakrztusic slina ;)

Bardzo fajnie wykombinowane z wyjazdem rycerzy w pelnych zbrojach i wycinkami z gameplaya.

Czy ten texturepack jest wasz autorski, czy tez jest gdzies do pobrania? Chetnie zobaczylbym reszte przedmiotow i grafik pancerzy, bo z tego co zobaczylem to naprawde mi przypadl do gustu. 

Dzięki za opinię tak jak już mówiłem jest to mój pierwszy trailer tak więc wydaję mi się iż jest to dość sensowne wytłumaczenie.

Co do texture-packa tak naprawdę wgrywałem go po to, aby textury się nie koligowały się bo taki gracz wejdzie na serwer bf3 potem na pvp i będzie mieć txt z bf3 a to byłoby bez sensu więc wgrałem to po to, aby takich błędów nie było i to nie jest autorski, jest to jeden z pierwszych texture-packów po wpisaniu w google frazy: RPG texturepack.

Opublikowano

Ogólnie fajny, ponieważ dałeś na początku ten głos, opowiedziałeś o serwerze.
A następnie pokazałeś go. Po takich trailerach aż chce się grać na takim serwerze.
Pamiętaj też, że jeżeli ty jesteś administratorem takiego serwera to dobrze o tobie świadczy. ;)
Oby tak dalej.
;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Bedzie EPIC SERWER! :)

Serwer działa cały czas (Już parę miesięcy), trailer miał tylko udoskonalić opinię serwera pod kątem nowego gracza, aby mógł na samym początku ocenić serwer bez potrzeby gry.

Dzięki za opinię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...