Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór myszki

BlAnTiNhO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam myszki A4 Tech ZL5 , Logitech G400 . Są fajne ale szukam czegoś jeszcze lepszego do csgo.

Znalazłem Ss Kinzu v2. 

Moje pytanie to .

Czym się różni ta tańsza od droższej ?

http://www.megabay.pl/myszy-komputerowe/steel-series-mysz-steelseries-kinzu-v2-pro-edition-black,id-274550#tab_3

http://www.x-kom.pl/p/182131-mysz-przewodowa-steelseries-kinzu-v2-czarna.html

Polecacie tą myszkę ?

Przy okazji ma ktoś makra do tego ? Pod m4a1s ak47 i desert eagle ?

Na Pw z makrem.

Dziena z góry

xxx

Opublikowano

mam kinzu v2 - sprawuje się bez zarzutów, aczkolwiek mimo to, prawdopodobnie gdyby nie żal było mi kasy, kupiłbym coś z wyższej półki, bo kompletny brak przycisków bocznych...

wydaje mi sie że w kinzu pestkowanie może być hmm, trudniejsze jak chociażby w a4 tech x7, ze względu na solidną budowę, tzn, przyciski nie są przycięte, ale to wszystko zależy jak trzymasz myszkę, bo sskę kinzu trzyma się całą łapą na myszce, klikając na same końce- wtedy jest łatwo, a ja przyzwyczajony jestem do pół-claw gripu ;)

167161466687770313241.png

Opublikowano

Filmik spoko, nawet fajne frag-movie. Ale co to ma wspólnego? 
Nie zrozumiałem twojej wypowiedzi. Której myszce?

Chodzi mi zeby pociski chodziły szybko . Na tyle szybko żeby chodziły praktycznie w to same miejsce.

Nic z tego nie zrozumiałem.

Opublikowano

Tak mam pytanie co odpowiada w myszce za to jak można szybko strzelać w cs ?

@ Edit

Znalazłem coś takiego:

https://www.youtube.com/watch?v=kgT7v1imVbk

Co myślicie o tej myszce. Chodzi mi zeby pociski chodziły szybko . Na tyle szybko żeby chodziły praktycznie w to same miejsce.

co ty wymyslasz kup myszke ktora ci dobrze lezy w rece jest dobra i ci sie podoba mam mysz za 20 zl ktora niedlugo zmieniam i wale takie glowy jak ten koles w filmie

Opublikowano

Jeżeli oglądasz stream z csgo to zobacz jak te pociski leca . Taki F0rest ma kinzu v2. Obejrzyj czasem stream z mecza nipu i jak gra i jak mu celownik lata.

xxx

Opublikowano

Lol, lecą normalnie.. Co ma myszka do twoich umiejętności strzelania. Może tyle, że musi być dla ciebie odpowiednio dopasowana i zaspokajać wszystkie twoje potrzeby. Kupując wywaloną z kapci myszkę nie staniesz się prosem.

"Jak mu celownik lata" sęk w tym, że nie lata bo umie kontrolować recoil.

Pzt. na spec. wszystko wygląda inaczej.

Opublikowano

Kinzu naprawdę godna polecenie , ale @BlAnTiNhO to jak gra f0rest czy inni gracze nie zależy od myszki jak to mówią nie buty czynią piłkarza.

Co prawda daje to pewną różnice , ale prosa z Ciebie nie zrobi:)

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Obie myszy mają bardzo dobre parametry, moim zdaniem lepsza będzie Kana V2, ale wybór należy do ciebie. Możesz porównać wszystkie parametry obu myszy w internecie. Najlepiej na stronie producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...