Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] PangeaYt2.pl

Elosik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem Elosik i mam pytanie co myślicie o serwerze PangeaYt2 jak wam się gra itp wypowiadać się :) ! Jak jest z eventami czy trudno o equ ? itp

Opublikowano

Wrzucam SS którego podesłał mi kolega z początku gry, nie zrobił tego sam, ze względu na nas, by serwer nie upadł (Póki na nim graliśmy)

Lecz dał nam go i prosił, jak skończymy WSZYSCY grę na serwerze to byśmy go wrzucili, także to zrobiłem.

SS ma ponad 2.5 miesiąca. Autorem SS-a jest ... Wolf.

Jest jeszcze łuk na 250 lv który ma 100 luda więcej od normalnych ale nie mam ss.

Resztę widać dokładnie.

Bawcie się dobrze hyhyhy.

EDIT: Jak ktoś chce kupić 2x postacie 250 lv z full eQ + 7kB to pw :D

32273898958282043225.jpg

Opublikowano

Wrzucam SS którego podesłał mi kolega z początku gry, nie zrobił tego sam, ze względu na nas, by serwer nie upadł (Póki na nim graliśmy)

Lecz dał nam go i prosił, jak skończymy WSZYSCY grę na serwerze to byśmy go wrzucili, także to zrobiłem.

SS ma ponad 2.5 miesiąca. Autorem SS-a jest ... Wolf.

Jest jeszcze łuk na 250 lv który ma 100 luda więcej od normalnych ale nie mam ss.

Resztę widać dokładnie.

Bawcie się dobrze hyhyhy.

EDIT: Jak ktoś chce kupić 2x postacie 250 lv z full eQ + 7kB to pw :D

32273898958282043225.jpg

Brawo geniuszu pokazales ss jak ci osoba z team pokazala swoj mieczyk. Gratuluje

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Brawo geniuszu pokazales ss jak ci osoba z team pokazala swoj mieczyk. Gratuluje

BRAWO GENIUSZU , ŻE OGLĄDASZ SS NIE CZYTAJĄC CO TAM NAPISAŁEM.

Radzę założyć okulary, ale okej powtórzę Ci to dokładniej.

AUTOREM SS-A JEST Wolf , miał POKAZAĆ TEGO SS-A BARDZO DAWNO TEMU LECZ NIE ZROBIŁ TEGO ZE WZGLĘDU NA NAS, BO TAM JESZCZE GRALIŚMY, a sam skończył gre, lecz porozsyłał nam tego ss-a żebyśmy wszystko pokazali jak skończymy tam grać. WIĘC MI NIKT NIC NIE POKAZYWAŁ. Czego nie rozumiesz, na przyszłość czytaj ze zrozumieniem a nie pierdolisz głupoty ośle.

Opublikowano

BRAWO GENIUSZU , ŻE OGLĄDASZ SS NIE CZYTAJĄC CO TAM NAPISAŁEM.

Radzę założyć okulary, ale okej powtórzę Ci to dokładniej.

AUTOREM SS-A JEST Wolf , miał POKAZAĆ TEGO SS-A BARDZO DAWNO TEMU LECZ NIE ZROBIŁ TEGO ZE WZGLĘDU NA NAS, BO TAM JESZCZE GRALIŚMY, a sam skończył gre, lecz porozsyłał nam tego ss-a żebyśmy wszystko pokazali jak skończymy tam grać. WIĘC MI NIKT NIC NIE POKAZYWAŁ. Czego nie rozumiesz, na przyszłość czytaj ze zrozumieniem a nie pierdolisz głupoty ośle.

Brawo geniuszu x2. I co za roznica, to komu pokazywal jezeli wstawiasz tego ss. Pytanie tylko po co? Chcesz zasz, odzic serwerowi pokazujac item posiadany przez osobe w team?

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Brawo geniuszu x2. I co za roznica, to komu pokazywal jezeli wstawiasz tego ss. Pytanie tylko po co? Chcesz zasz, odzic serwerowi pokazujac item posiadany przez osobe w team?

Spełniłem tylko prośbe kolegi. Ot co.

Opublikowano

Ja nie polecam ze względu na administracje, brak czasu dla użytkowników oraz małe zainteresowanie serwerem, ale z drugiej strony sam serwer nie jest taki zły więc wychodzi na równo.

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Grałem na serwerze tydzień po starcie i w chyba 2-3 tygodnie dorobiłem się 4 setów eq, potem gra to było tylko pvp, więc nuda.

Serwer godny uznania był w wakacje, ponieważ wtedy administracja żyła. Od 1 września z serwera poszła połowa ludzi, a administracja też poszła.

Od tamtego czasu nikt nigdy nie widział administratora..

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...