Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Fatal error python library file not exist"

250lodowzrobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w temacie. Po uruchomieniu kilenta "LANERIS" pokazuje mi się "Fatal error python library file not exist". Przeszukałem "całe" google i nie znalazłem pomocy. Mam nadzieję, że mi pomożecie ;)

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

Brak pliku python22.dll

Angielski podpowiada Ci "ucz się to nie będziesz całe życie retardem"

No niestety umiem angielski... I mam ten plik.

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

Hehe xD. Również go posiadam . Nie wiem co może być tego przyczyną, a chętnie bym pograł w Mt2 :D. Pozdrawiam :)

Masz ale folder nie jest kompletny, wrzuć sobie zawartość z innego clienta jeżeli posiadasz.

0LsM05U.png

Opublikowano

Masz ale folder nie jest kompletny, wrzuć sobie zawartość z innego clienta jeżeli posiadasz.

Okej, już to sprawdzam ;). Sciągne innego klienta i wrzucę. A może być Metin2 PL ? :P

terro1445.png

Pomogłem? Daj like + ;)

Opublikowano

tak. Może być.

No niekoniecznie, kwestia tego co to za klient i czy będzie kompatybilny z najnowszym klientem PL-a.

Poza tym co do błędu, pytałeś na forum, albo pisałeś chociaż w ich prezentacji z tym>? Może brak Ci jakieś łatki czy coś, aczkolwiek wątpie, bo błąd wskazuje na brak jednak tych bibliotek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...