Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kierownica i słuchawki

Kokoszka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. W tym tygodniu zamierzam kupić kierownice i nowe słuchawki. Budżet nie jest duży - ok. 200 zł, więc liczę tylko na sprzęt z dolnej półki. Kierownica ma służyć głównie do symulatorów - ETS i do NFS (zamierzam kupić), a słuchawki do słuchania muzyki, gier i rozmowy. Mam na na oku to:

Kierownica - http://www.morele.net/kierownica-tracer-sierra-usb-337631/

Słuchawki - http://www.morele.net/sluchawki-natec-5-1-hx55-gaming-nsg-0373-537687/ (trochę duża cena jak na mój budżet)

Myślę, że wybiorę raczej tą kierownice (możecie podrzuć inną), ale nad słuchawkami mam dylemat. Moglibyście napisać jakiś inny model? Coś do 80 zł, z mikrofonem wysuwanym.

Każda wypowiedź - lajk. 

­

Opublikowano

Słuchawki, zapłać 85zł (allegro) i masz superluxy 681 HD i do tego ZalmanMic

Jeśli masz zamiar poważnie się pobawić z ETS'a czy NFS to weź jakąś kierownice z biegami :)

I wszystko jasne...

Opublikowano

Słuchawki, zapłać 85zł (allegro) i masz superluxy 681 HD i do tego ZalmanMic

Jeśli masz zamiar poważnie się pobawić z ETS'a czy NFS to weź jakąś kierownice z biegami :)

A słuchawki z wbudowanym mikrofonem? Bardziej jestem do tego przyzwyczajony, chociaż żeby rok potrzymały max. Znajdę za tą cenę kierownice z biegami? Nie są mi one aż tak potrzebne, ale...

Edit.

Jednak zdecydowałbym się na ten słuchawki i mikro co podałeś, a co do kierownice, coś w granicach 70-80 zł, z biegami lub bez. Coś polecisz? 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...