Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin 2 SG kilka pytań

xemont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, chciałbym sobie znów pograć trochę w metina próbowałem zacząć na TBD (kupiłem troche yangów) niestety ilość botów mnie odtrąciła a więc pomyślałem żeby zagrać sobie w metina na serwerze SG.

Kilka pytań.

1.Czy jest dużo czitów i botów na serwerze?

2.Jest to serwer angielski? ile gra tam ludzi?

3.Jaki jest koszt np FMS +9 i gdzie można byłoby kupić yangi.

To tyle. 

Opublikowano

;O

@xDefqonOnex bajki opowiada.

Nie trzeba żadnych specjalnych programów aby grać na SG. Bez problemu możesz tam zagrać.

Odpowiadając na pytania:

1.Czy jest dużo czitów i botów na serwerze?

- Botów nie ma w ogóle, bo są od razu banowane. Cheaty działają, jednak cheaterzy również są bardzo szybko banowani wraz ze wszystkimi powiązanymi kontami.

2.Jest to serwer angielski? ile gra tam ludzi?

- Tak, angielski. Ludzi jest zauważalnie mniej niż na PL'u, jednak gra na tyle dużo, że handel odbywa się bez żadnych problemów

3.Jaki jest koszt np FMS +9 i gdzie można byłoby kupić yangi.

- Bezpośrednio kupno golda (yangów) jest ryzykowne, bo administracja jest czujna, jednak możesz kupować przedmioty w IS i sprzedawać je w grze. Za 10 euro dostaniesz ~60kk w pełni legalnie

FMS+9 to od 10kk za totalny szajs, ~100kk za średnie ~30 z KD+4 aż do ~400kk za średnie 40-45 z KD+5

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...