Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Homepay, minecraft, a zarabianie na smsach!

Vicerojeeee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam 17 lat i planuje otworzyć swoją sieć serwerów minecraft. Moje pytanie rozchodzi się o serwis homepay, który pozwoli mi zarabiać na smsach.

A dokladniej moje pytanie wyglada tak:

Czy moge zalozyc konto w serwisie homepay, ktorego dane (pesel, imie, nazwisko itd.) będzie mojej mamy, natomiast konto bankowe, na ktore bede dostawal wyplaty bedzie moje( jestem niepelnoletni ).

Opublikowano

Możesz tak zrobić jak mówisz, że kasę będą Ci przysyłać na Twoje konto bankowe (Ty będziesz je odbierał), a następnie Twoja mama musi tylko podpisać się i wyrazić jakiś tam wniosek.

Opublikowano

Czytałeś nowe EULA Minecrafta?

Zarabianie na serwerach jest nielegalne. 

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Czytałeś nowe EULA Minecrafta?

Zarabianie na serwerach jest nielegalne. 

hahahah to jest Cebuladnia a nie jakies Ameryki ;) Jakoś wszyscy dalej na nich zarabiają i maja to w d***e :)

Opublikowano

hahahah to jest Cebuladnia a nie jakies Ameryki ;) Jakoś wszyscy dalej na nich zarabiają i maja to w d***e :)

Heh, no niestety, Cebulandia malowana,

j**** prawa, polacy chcą sobie zarabiać na 12-latkach na serwerach Minecraft,

c**j z tym, że łamią czyjeś ustalone prawa, równie dobrze kraść, piracić,

bo polska mądry naród i wie jak sobie dorobić!

Gratulacje!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...