Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autofarmer V.1 - Alpha - Bot Do Wolnifarmerzy.Pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

No to czekamy na nową wersję.

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czegoś nie rozumiem.

Jak nacisne wszystkie naraz 3 przyciski po kolei to coś się psuje.

Działa mi tylko jak np będzie puste pole to moge zasiać, później moge dać podlej jak juz bedzie okopana, a zbierz np po 15 minutach nacisne i zbiera.

Ale później znowu musze robić to samo, proszę o pomoc.

Opublikowano

Bo musisz robic po kolei, najpierw siejesz, pozniej naciskasz podlej jak juz posiejesz i na koncu zbierasz. Miał dac nowa wersje, ale chyba zapomnial, wiec na razie trzeba tak robic :).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Coś kombinuje ten StarWars, chyba na targ wystawił dwie marchewki i ktos mu kupił i się chwali. A co do upgrade, to są trzy możliwości:

1. Kokosz siedzi nocami zalany potem i robi nowego bota.

2. Kokosz o nas zapomniał

3. Kokosz nie ma czasu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

asdek171 polecam Taskera, bo chyba nie ma innego programy o karmienia :|

Tasker - nagrywa ruchy myszki. Nagrasz jak dajesz papu. Potem odtwarzasz to z jaką chcesz prędkością i ile razy. Pamiętam, żeby ekran był w takiej samej pozycji na jakie nagrywałeś.

x

Opublikowano

No to ładne trojany tutaj Wam administrator sprzedaje!!!

Ten bot zawiera trojana!!! :angry: trojan.refroso.axgg

Wstyd adminsitratorzy!!!!

Ciekawe jakie informacje zbierasz.....

Czekam na wyjaśnienia!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Trojan??

Jaki antywirus??

Ja bym tego nie ściągał, gdyby coś było. Mam sporo programów zabezpieczających i żaden nie zgłosił zastrzeżeń.

Fizyka jest zasadniczo nauką opartą na intuicji i konkretnych faktach. Matematyka stanowi jedynie narzędzie dla zapisywania praw, które rządzą zjawiskami w przyrodzie.

Albert Einstein

Opublikowano

iffonka, przeważnie każdy cheat, czy tam bot jest wykrywalny jako virus. Ja ściągnąłem to 2 tygodnie temu (~) i nie mam problemów z komputerem, ani z kontem na WF.

Tu masz skan: TUTAJ

Cytat z virustotal.com:

UWAGA UWAGA: VirusTotal jest darmową usługą utrzymywaną przez Hispasec Sistemas. Nie ma żadnych gwarancji co do dostępności lub ciągłości tej usługi. Pomimo, że wykrywalność złośliwego oprogramowania w przypadku kilku skanerów antywirusowych jest o wiele większa, niż tylko jednego, raporty nie mogą być 100% miernikiem szkodliwości lub nieszkodliwości danego pliku. Obecnie nie istnieje rozwiązanie gwarantujące 100% wykrywalność złośliwego oprogramowania.

x

Opublikowano

Program jakiego używam to "ArcaVir 2010 10.04.3201.9 Antivirus Protection"

A to, że program zawiera trojana wcale nie znaczy, że zepsuje się wam komputer czy coś innego... w końcu trojan to nic innego jak program rezydujący w pamięci komputera pozwalający na łączenie się komputera atakującego z zainfekowanym komputerem....

To, że jeszcze macie konta wolnych farmerów to przecież normalne...

Pomyślcie sami:

.... robicie fajny program, do gry który jednocześnie jest trojanem.

Oczywiste jest, aby miała go jak największa liczba osób, więc ten program nie może budzić żadnych podejrzeń!!! Co oznacza, że z żadnym kontem na którym był używany nie powinno być problemów z logowaniem, pieniędzmi, roślinkami itd.

A może autorowi tego programu po prostu chodzi o inne dane osobiste.... które de facto mogą być jeszcze lepsze niż te nasze zwykłe konta na wolnych farmerach....

Ciekawe jakie stanowisko przedstawi kokosz.... autor tego fajnego programu :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzieeeęki staary xD + leci

Problem z C++? Napisz!

Problem z WR ? Napisz!

Problem z CE? Lepiej nie pisz... Ale Napisz!

1288205575-U157485.jpeg

1288206435-U157485.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

zajebisty ten bot jak ty to robisz?? o.O

22020005.jpg

wal co chcesz to tylko jest forum (to nie real) ale jak walisz to - :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...