Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaginiony kierowca

Fimek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem sobie kiedyś w tego world'a i miałem już tam conieco.  Teraz wchodzę, loguje się a mam 1 poziom i jakąś wujową mazdę t-mobile czy coś. Gdzie się podział mój poziom i samochody?

http://nfstimes.com/nfsw/pc/FIMEK

Na tych śmiesznych statsach pokazuje mi to konto.

Opublikowano

Nie było możliwości. Używam od początków mojej kariery internauty tylko 2 e-mail'i.

Na jednym mam konto z 1 lvl i mazdą t-mobile a drugi mail to konto origin na którym nie było żadnego kierowcy.

Może jest opcja żeby sprawdzić mail na jakim jest nick.

W dodatku na stronie worlda żadnego supportu nie widzę więc jak mogę się z nimi skontaktować?

(Ktoś zmienił mi chyba nazwę tematu bo go znaleźć nie mogłem :3 )

Na konto chyba ostatni raz wchodziłem w 2010 albo nawet 2011. Może reset był jakiś od tamtego czasu?

Opublikowano

Ale o co chodzi? Ja tu widzę konto 18 lvl z 4 autami.

Może wchodzisz na złu serwer, tzn w launcherze w prawym górnym rogu zmień z chicane na apex eu.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ale o co chodzi? Ja tu widzę konto 18 lvl z 4 autami.

Może wchodzisz na złu serwer, tzn w launcherze w prawym górnym rogu zmień z chicane na apex eu.

Mazda t-mobile to na prawde rzadkosc , moze wchodzisz na zly server ?????

Raczej wątpię. Kumpel gra sobie i ma mnie w znajomych na apexie jeszcze więc raczej to jest ten serwer.

Żebyś zrozumiał to jeszcze raz Ci wytłumaczę. 

Grałem kiedyś w grę - NFS World. Miałem tam konto. Na koncie był kierowca z nickiem Fimek. Przestałem grać. Chciałbym zagrać ponownie. Loguje się na konto i nie ma kierowcy z 18 lvl 'em o nicku Fimek ( do którego podałem link do stats'ów). Taki problem. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

A tak do tematu:

Na stronie world'a dalej nie mogę znaleźć supportu aczkolwiek na stronie ea znalazłem, lecz nie mogę tam wysłać ticketa. Są tylko gotowe odpowiedzi. Jedyna opcja to kontakt przez czat? Czekałem dzisiaj ze półtorej godziny ale nikt się nie zjawił więc zrezygnowałem. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...