Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uwierzytelnianie chwilowo niedostępne

Infactor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy ten dział. Nie biegam tutaj po forum.

W NFS gram dłuuugi czas... i mam dłuuuugie przerwy. Po roku czasu miałem ochotę zagrać lecz wyskoczył błąd co w opisie. 
Pisałem do Supportu... lecz strona ssie jak Windows Vista więc nie ma co tam robić. Pisze tutaj. 

Wiecie jak ten problem rozwiązać? podobno sprawdzają konta lecz ban? nie ma za co... nigdy cheatów nie używałem. 

Sometimes to find what you're searching for you have to change the way you look

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Przy pierwszym logwaniu (po dłuższej przerwie) od razu pojawił się ten komunikat?

Tak. Nawet gra się nie pobrała. 

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Dziwna sprawa ;) Zaczekaj do rana, a jeśli konto nie zostanie odblokowane automatycznie - napisz do supportu:

http://help.ea.com/pl/

Jakoś... odpaliłem samo się pobrało i włączyło grę. Ale działać działa. Dzięki ! ;).

PS.

Strona od supportu ssie... już wspominałem. 

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Jakoś... odpaliłem samo się pobrało i włączyło grę. Ale działać działa. Dzięki ! ;).

PS.

Strona od supportu ssie... już wspominałem. 

Wchodzi się na angielską stronę supportu i chat na żywo. Tak jest najszybciej. Ja dużo tak rozmawiałem. 

8902314106109971000808.jpeg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Również wyświetla mi się taki komunikat.

Miałem coś takiego jakieś 3 miesiące temu i po paru godzinach mogłem się normalnie zalogować do gry.

Opublikowano

Witam też to mam ,po paru godzinach dało się wejść i zaraz znowu mnie wywalilo z tym samym komunikatem.jak dlugo może to potrwać?

ps.dziwna sprawa raz pisze że konto zbanowane a jak drugi raz po chwii sie logowalem to że uwierzytelnienie.mógł by mi ktoś powiedzieć jaką tam zakładke wybrać żeby skontaktować się z tym suportem? bo na emaila nic od nich nie dostałem.

Opublikowano

Witam też to mam ,po paru godzinach dało się wejść i zaraz znowu mnie wywalilo z tym samym komunikatem.jak dlugo może to potrwać?

ps.dziwna sprawa raz pisze że konto zbanowane a jak drugi raz po chwii sie logowalem to że uwierzytelnienie.mógł by mi ktoś powiedzieć jaką tam zakładke wybrać żeby skontaktować się z tym suportem? bo na emaila nic od nich nie dostałem.

Jeżeli potrafisz angielski.. idź na angielską strone gdyż tam strona jest bardziej dopracowana (możliwość kontaktu e mail, chat, telefon lub Answer HQ) daj znać czy dostaniesz UB gdyż też mam bana za ... sprzedawanie aut? O_O

Sygnatura MPC.png

Opublikowano

Napisałem do nich zobaczymy co odpowiedzą

lol pierwszą odpowiedź dostałem automatyczną i według teori EA auta za speed bosty poruszają się za szybko w moim przypadku zonda f (nigdy nie używałem auto finisha ani speedhacka) napisałem jeszcze na drugiegi maila co mi podali ale raczej lipa z tego bedzie ,no coz

Opublikowano

Napisałem do nich zobaczymy co odpowiedzą

lol pierwszą odpowiedź dostałem automatyczną i według teori EA auta za speed bosty poruszają się za szybko w moim przypadku zonda f (nigdy nie używałem auto finisha ani speedhacka) napisałem jeszcze na drugiegi maila co mi podali ale raczej lipa z tego bedzie ,no coz

Wejdź na anglojęzyczne centrum pomocy i skontaktuj się z doradcą EA przez Live Chat.

Popiszesz z nim (po angielsku rzecz jasna) i przedstawisz sytuację. Jeśli nie używałeś cheatów, to powinni Cię odblokować :)

Tutaj masz link:

http://help.ea.com/en/

HB5fLf7.png

Opublikowano

bota z miesiac temu moze wiecej puszczałem ,więc chyba nie ma sensu się produkować ,co o tym myślisz?

Wiesz co Ci powiem...? :P

Nie warto nawet pisać. Wystarczy, że użyłeś bota kilka lub nawet kilkadziesiąt miesięcy temu - i już jest szansa na blokadę.

HB5fLf7.png

Opublikowano

też tak mi się wydaje ,mam jeszcze jedno pytanie oni banują konto czy patrzą po ip bo nie wiem czy zakładać nowe konto?

Banują tylko konto.

Opublikowano