Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uważaj Na Złodzieja

NexyIki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem was ostrzec przed black shadow.Jeżeli macie VIP hacka z ghbsys.net i cos wam nie działa to nie pytajcie sie black shadow a juz zwlaszcza nie wchodzcie na ta strone >>>nie wchodź<<<www.ghbsys-guid.cba.pl<<<nie wchodź>>>. On mówi żebyście spróbowali skonfigurować swoje guid generator kod jeszcze raz a wtedy wy się logujecie i on ma dostęp do waszych passów.Kod zmieniajcie na prawdziwej stronie do tego ghb.guidtech.at jest to prawdziwa strona od ghbsys.net sami sprawdźcie.Nigdy was nie zastanawiało że on sie chwali że ma jakieś klonto z VIP-em na zbyciu???Ma bo ja ukradł.Ja dałem się nabrać :,'( nad czym teraz ubolewam i chcę żeby inni nie dali się nabrać!

Opublikowano

Dzięki za rade :)

Trzeba będzie uważać, chociaż ja obecnie nie mam Vip Haka, ale innym sie to przyda :)

Leci +

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

Gość black_shadow
Opublikowano

Ehe. 1. Ta stronia nie jest moja. Nawet jej nie znam.

2. Ten koleś to jakiś oszołom który pewnie nawet Vipa nie widział na oczy i pier.. że mu go ukradłem.

3. Proszę o ukaranie za niesłuszne oskarżenia.

4. Czy kogokolwiek okradłem z tego forum? Jeżeli tak to proszę o udowodnienie mi winy....

Opublikowano

Ehe. 1. Ta stronia nie jest moja. Nawet jej nie znam.

2. Ten koleś to jakiś oszołom który pewnie nawet Vipa nie widział na oczy i pier.. że mu go ukradłem.

3. Proszę o ukaranie za niesłuszne oskarżenia.

4. Czy kogokolwiek okradłem z tego forum? Jeżeli tak to proszę o udowodnienie mi winy....

Słyszałem takie tematy na temat black Shadow kolega z klasy wchodzi na inne forum i tam użytkownik imieniem black Shadow okradł 5 osób

Jackob96.png
Opublikowano

black..kupilem od ciebie vipa a potem jakos dziwnym trafem ktos mi go ukradł a ty napisałes mi ze nie da rady nic z tym zrobic ale mozesz mi zalatwic jeszcze jednego...zastanawiające nieprawdasz?

Opublikowano

Słyszałem takie tematy na temat black Shadow kolega z klasy wchodzi na inne forum i tam użytkownik imieniem black Shadow okradł 5 osób

pojebało ? o.0

Black_shadow ma ten nick tylko na tym forum... na każdym innym na któym byłem, które mi on polecił jak szukałem hacka nie ma usera Black_shadow ... znam go dobrze, nigdy mnie nie oszukał i nie okłamał, dla mnie są to fałszywe oskarżenia ... a tym bardziej że on ma moderatora, i wątpię żeby męczył się kilka lat na tę rangę a potem w kilka dni w tak idiotyczny sposób ją sobie odebrał ...

seśli serio tak było to ktoś się podszywa... widzi że kilka razy sprzedał hacki to może mu zjebać reputacje ...

a wy nie skomlcie... zamiast kupic vipa z serwisu to kupujecie do kogos ... nie wiesz która to jest ręka i tak jest ...

Gość black_shadow
Opublikowano

Ehe. Tak.

@Młody. Podaj link do forum gdzie niby okradłem 5 osób. I pokaż mi gdzie tam usser jest Black_Shadow?? Ja mam wszędzie inne nicki. Black_Shadow jest tylko tutaj... Nie miałem pomysłu na nick to taki dałem..

Opublikowano

O Boze. Gosciu was okrada to nie piszcie nic do niego. A jesli macie jakis problem to piszcie na pw a nie posty nabijacie. Bo po co niby byl ten temat zalozony?

@Down

po to, zeby nabic posty

PASI

Opublikowano

Hymm interesujące.... Ale moim zdaniem Michu , nawet jeżeli black_shadow jest oszustem to nie udowodnisz mu tego a szczególnie teraz kiedy to ogłosiłeś wszystkim ;d . Chociaż to by było dziwne gdyby on był oszustem.... bardziej wieże w to że to jakieś brudne zagrywki ze strony reputacji.

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie wierze, że black shadow jest oszustem, choćby z powodu rangi moderatora

Choć prawdą jest, że ghb.guidtech.at to prawdziwa strona z ghbsys

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Dobrze ja niechce udowadiac ja jestem tego pewien a na tym koncie mi i tak nie zalezy dla mnie 30 zł to mało.A właśnie niegdy was nie zastanawiało ,że gościu ma tyle tych kont i róznych VIP hackow o i jak chetnia sie nimi dziali podejrzane prawda?

Opublikowano

pojebało ? o.0

Black_shadow ma ten nick tylko na tym forum... na każdym innym na któym byłem, które mi on polecił jak szukałem hacka nie ma usera Black_shadow ... znam go dobrze, nigdy mnie nie oszukał i nie okłamał, dla mnie są to fałszywe oskarżenia ... a tym bardziej że on ma moderatora, i wątpię żeby męczył się kilka lat na tę rangę a potem w kilka dni w tak idiotyczny sposób ją sobie odebrał ...

seśli serio tak było to ktoś się podszywa... widzi że kilka razy sprzedał hacki to może mu zjebać reputacje ...

a wy nie skomlcie... zamiast kupic vipa z serwisu to kupujecie do kogos ... nie wiesz która to jest ręka i tak jest ...

Wiesz co tamta strone na cba.pl podał mi na GG i watpie zyby było to przez przypadek.

Opublikowano

No to stary , oskarżanie kogoś bez dowodów to jest masakra , a 30zł to dużo , a szczególnie w tedy kiedy wywalasz w takie błoto jak gry , sam bym się wkurwił gdyby ktoś zrobił temat i by mnie o coś oskarżał... a teraz tak się w dziwny sposób wycofujesz

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Michu_PL

nie dubbluj ...

byłeś tak głupi żeby uwierzyć że GHB dało coś na cba.pl ? że co nie stać ich na lepszy hosting?

daj dowody to ludzie Ci uwierzą. bez dowodów nic nie zdziałasz ... nie wiem w ogóle po co robiłeś ten temat skoro nie kończysz sprawy o.0

hiro2000

no ok ktoś ma taki sam nick ... jak udowodnisz że to on ? uwierz mi że wiele osób może mieć ten sam nick ...

Kebcio

WTF?

Gość black_shadow
Opublikowano

Hiro2000 - Ej ty myślisz że to moje konta? Lol. Weź zobacz jakie to fora/ strony i najlepiej naucz się z google korzystać a nie tylko wpisać coś...

Opublikowano

czy ty wiesz co to są dowody ?

myślisz że jaki kolwiek prokurator wygrał by jaką kolwiek sprawę tylko dla tego że powie że jest winny bo mam coś tam ale zgubił narzędzie zbrodni ...

dasz mi jeszcze minusa ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...