Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

40 lvl i co dalej?

AsuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio wbiłem na assasynie 40lvl. (gram po stronie elyosów)

Od tej pory nie mam co robić gdyż wykonałem już wszystkie questy kampanijne które dało się zrobić.

Pozostało mi suche expenie i wykonywanie questów pobocznych.

I tu moje pytanie: co dalej? Mam zbierać kasę na eq, wykonywać te nudne i mozolne questy poboczne, robić instancje (jak tak to jakie?) czy może jeszcze coś innego?

Bo szczerze mówiąc logując się do gry, nudzę się bo nie mam już co robić.

Opublikowano

:O

Na 40 lvl to ty jeszcze nawet kwintesencji gry nie poznałeś ^^ Idź pofarmić złote monety - na set albo na sprzedaż - w Heiron (Jejaparan) albo w Reshancie (Zachodni Odłamek, teleporter na górze) i wbijesz też dzięki temu trochę expa. Potem masz questy w Theobomos, na 45 questy na stygmy. Na 41 lvl masz jeszcze Stalgrab grupowy albo solo. I nie marudź, że nie masz co robić, chyba że wbijesz 65 lvl, zrobisz już wszystkie sety i odwiedzisz wszystkie instancje ;)

Opublikowano

Dodatkowo na 46 zaczynają się dredgiony. Tam można się nieźle pobawić, poćwiczyć skilla i zebrać trochę expa + oczywiście areny.

Sposobów na wykorzystanie czasu w Aionie jest mnóstwo.

Obecnie proponuję zrobić jeszcze poboczne misje, za które można dostać sporo expa.

Farmienie monet, zaproponowane przez koleżankę wyżej, to również całkiem dobry pomysł. Naprawdę expienie na tym poziomie nie powinno sprawiać trudności.

Zresztą w Aionie expienie na żadnym lvlu nie sprawia trudności.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A na którym lvlu zaczyna się poznawać kwintesencję gry? ;)

Na 65, gdy zaczniesz robić eq do pvp i będziesz miał dostęp do wszystkich instancji, będziesz uczestniczył w siege'ach, chodził na areny grupowo lub solo, itd.

Konkretna gra zaczyna się dopiero od 65, do 65 to jednak głównie mozolne expienie. A przynajmniej ja to tak widzę.

Niektórzy mają też swoje alty na 55 lvlu i bawią się głównie w pvp na arenach czy też dredgionach, ale na głównej postaci i tak pasowałoby wbić ten 65. :D

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...