Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ReffBoost - Zabiorą?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 25 kont na 10 lvlu ( przynajmniej taką nagrodę mogę odebrać ) wcześniej odebrałem za 10 (975 rp)

Czy jest możliwość że zabiorą mi dostępne nagrody? Podobno nie zaleca się robić więcej niż 100 Refferali a aktualnie mam (Completed Referrals: 98 (Tu się chyba wliczają też 5 lvle))

wCAZfSW.png

Opublikowano

hmm, ja mam 80 na 10 lvlu i około 150 na 5 lvl wiec.. polecam zrobić do 100 na 10 lvl a potem ustawic bota żeby wbił kilka kont 15 lvl i na tych kontach po 100 refferali zrobic.

Opublikowano

Czyli jeżeli mam 121 refów (w tym 6 na 10 lvl) to jak dobije sobie te 94 refy na 10 lvl to nie dostane bana ?

Można dalej spamować sobie piątkami ?

Opublikowano

Czyli jeżeli mam 121 refów (w tym 6 na 10 lvl) to jak dobije sobie te 94 refy na 10 lvl to nie dostane bana ?

Można dalej spamować sobie piątkami ?

Piatkami mozesz nawet po 1000 refow, ja mam 200 na main koncie i bana nie ma. Nie odbieraj codziennie wiecej niz 50 piatek i 1 z 10.

Opublikowano

Ja dostąłem blokade po 29 refach wiec i nawet po 1 refku moga sie kapnac...

To chyba jesteś pierwszą osobą która dostała bloka poniżej 100refow na tym forum.

x

Opublikowano

Opracowałem i tak z*******y system. Przy przenosinach na inny serwer zerują się refy ;). Zrobić 100 refów, odebrać wszystkie nagrody, przenieść się na inny serwer i od nowa :). Zrobiłem tym sposobem ponad 200 refów na 10lv i ciągle nie mam bana ;)

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Opracowałem i tak z*******y system. Przy przenosinach na inny serwer zerują się refy ;). Zrobić 100 refów, odebrać wszystkie nagrody, przenieść się na inny serwer i od nowa :). Zrobiłem tym sposobem ponad 200 refów na 10lv i ciągle nie mam bana ;)

jakbyś ewentualnie wyłapał bana to daj znać bo planuje pójść w Twoje ślady bo pomysł przedni :D

x

Opublikowano

Ja razem mam jakieś 300 refów a z tego 45 na 10 lvl (;P) reszta na 5'tych lvl'ach i nic nawet upomnienia nie dostałem

Jak Ci wykryją że sam robisz to zabiorą Ci nagrody i zablokują możliwość robienia reffów nie dostaniesz bana

#JebacSygnatury

Opublikowano

@sLnLn

To tak działa? Odbiore sobie refflinki na eune, przejdę na euw i mam znowu do odebrania te refy? 0.o

tzn nie wiem ale mam taką nadzieje :P

@Adam11022 no tak tak, chodziło mi o blokade refów.

x

Opublikowano

Prosze bardzo za duzo ilosc refów i tak oto moje konto skończyło :D

Najpierw perm ale gdy do nich napisałem otrzymałem jedynie na 2 tygodnie i zabranie nagród

http://scr.hu/8v/7zus4

ile refów miałeś. Nie widziałem wcześniej bana tylko blokady refów... 0.o możliwe, że pojechałeś po bandzie z 300 + ?

bo jeśli teraz zaczną sypać banami to mam w d***e IP i będę robił refy na 2 koncie i tylko gifty dawał.

@Cortex a tak na przyszłość, co im napisałeś w tym "wyjaśnieniu"?

x

Opublikowano

ile refów miałeś. Nie widziałem wcześniej bana tylko blokady refów... 0.o możliwe, że pojechałeś po bandzie z 300 + ?

bo jeśli teraz zaczną sypać banami to mam w d***e IP i będę robił refy na 2 koncie i tylko gifty dawał.

150

No dostałem perma pózniej mi zmienili na 2 tygodnie bo do nich napisałem i zablokowali mi refy :D

#Edit

@sLnLn

Nic. xD 

Zapytałem dlaczego dostałem bana jaki był powód i to wszystko :D

x

Opublikowano

ale głupota xD  ale i tak robie 75max i nie bede ryzykowal mojego main konta :P

( nie chciałbym stracić skórek riotu i paxów + kilka legendarnych i już nie dostępnych )

@Cortex , no wiem ale gdyby jednak coś im odbiło i wyłapałbym perma to nie byłbym szczęśliwy. Jak to się mówi wole dmuchać na zimne :D

x

Opublikowano

ale głupota xD  ale i tak robie 75max i nie bede ryzykowal mojego main konta :P

( nie chciałbym stracić skórek riotu i paxów + kilka legendarnych i już nie dostępnych )

Oni tego nie zabieraja tylko to co kupiłeś za IP/RP z refów :D

x

Opublikowano

Ja łącznie mam już ponad 250 i nie wyłapałem jeszcze bo zmieniam ten serwer :D

Zawsze to jakiś sposób, ale tak też pewnie nie pociągniesz za długo. Ogólnie myślę, że tak 100 refów to maks jaki powinno się robić na main'owym koncie, a reszta albo smurf, albo przenosiny, ale też co chwile się przenosić? :/ No lipa troszku.

Opublikowano

przeciez nie banuja za refy wiec po co ten spam, najwyzej zabiora nagrody i blokną refy to az taka strata?

Pomyslcie sobie ze robicie tym botem refy jakiemus koledze z diaxa, i co? ma dostać bana bo ktos mu nabił kilkaset reflinków?

fjlw0o.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...