Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdybyś mógł, to co byś zmienił w grze Last Chaos? - DYSKUSJA

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tyle, że jak nie ma konkursów to też narzekacie. Zdecydujcie się i tyle o.O Mogą ich nie robić, jak dla was są denne, ale wtedy nie płaczcie, że ich nie ma...

Nie przypominam sobie, żebym akurat ja narzekała na brak konkursów w dziale. :P Poza tym wychodzę z założenia, że jak już coś się robi to, żeby zainteresować, a nie takie 'byleby było'. Jednym się podoba, a drugim nie.. no proste, nie widzę sensu do wzajemnego wpierania sobie swoich racji. ;)

Opublikowano

Nie przypominam sobie, żebym akurat ja narzekała na brak konkursów w dziale. :P Poza tym wychodzę z założenia, że jak już coś się robi to, żeby zainteresować, a nie takie 'byleby było'. Jednym się podoba, a drugim nie.. no proste, nie widzę sensu do wzajemnego wpierania sobie swoich racji. ;)

Proszę, napisz mi tutaj wszystkie konkursy przez Ciebie organizowane będąc modem.

(Tak tylko przypomne, że podczas Twojej moderacji aktywność w dziale spadła o prawie 75% w zaledwie 2miesiące. Przypadek? Nie sądze)

Opublikowano

Proszę, napisz mi tutaj wszystkie konkursy przez Ciebie organizowane będąc modem.

(Tak tylko przypomne, że podczas Twojej moderacji aktywność w dziale spadła o prawie 75% w zaledwie 2miesiące. Przypadek? Nie sądze)

Zdradź mi jak to wyliczyłeś? xD Poza tym akurat to, kto jest modem ma się nijak z aktywnością w dziale. ;) Raz jest więcej ludzi, a raz mniej. Do tego dodam, że to ja starałam się ten dział trzymać przy życiu, ja rzucałam propozycje co do jego rozwoju, nowych sub-for i takich tam, więc skończ udawać fajnego skoro tak naprawdę gówno wiesz. Przynajmniej za mojej kadencji nikt nie robił przekrętów z konkursami, bo plakietkę chciał. ;)

Opublikowano

Zdradź mi jak to wyliczyłeś? xD Poza tym akurat to, kto jest modem ma się nijak z aktywnością w dziale. ;) Raz jest więcej ludzi, a raz mniej. Do tego dodam, że to ja starałam się ten dział trzymać przy życiu, ja rzucałam propozycje co do jego rozwoju, nowych sub-for i takich tam, więc skończ udawać fajnego skoro tak naprawdę gówno wiesz. Przynajmniej za mojej kadencji nikt nie robił przekrętów z konkursami, bo plakietkę chciał. ;)

Ciekawie sie starałaś, dając warny za byle co, do tego banując kogoś za napisanie "idioto" :)

Opublikowano

Ciekawie sie starałaś, dając warny za byle co, do tego banując kogoś za napisanie "idioto" :)

Nigdy nie dawałam warnów za byle co, a skoro Ty masz problemy z czytaniem i respektowaniem regulaminu, który obowiązuje to już nie mój problem. Co więcej - jeżeli u Ciebie w środowisku jest normalne, aby do kogoś zwracać się per 'idioto' to okej, ale nie znaczy, że każdy toleruje takie zachowania. ;)

Opublikowano

Nigdy nie dawałam warnów za byle co, a skoro Ty masz problemy z czytaniem i respektowaniem regulaminu, który obowiązuje to już nie mój problem. Co więcej - jeżeli u Ciebie w środowisku jest normalne, aby do kogoś zwracać się per 'idioto' to okej, ale nie znaczy, że każdy toleruje takie zachowania. ;)

Ciekawie czytałaś ten regulamin, skoro sam @Antix mówił że "rozdajesz" bany bezpodstawnie :)

Opublikowano

Ciekawie czytałaś ten regulamin, skoro sam @Antix mówił że "rozdajesz" bany bezpodstawnie :)

@Antix zawsze był pokojowo nastawiony do wszystkich. To po prostu łagodny człowiek. ;) Nie chcesz wiedzieć, co mówili o Tobie. ^^

Opublikowano

Pan Fx Padrino oraz Panna Miyoshi - przestańcie dyskutować na tematy niezwiązane z konkursem, bo polecą warny za wszystkie posty. Dostaliście tylko ostrzegawcze na razie. Na pewno nikt z pośród nas nie chciałby się zagłębiać w Wasze przemyślenia dotyczące moderacji za "dawnych lat". ;) Każdy na pewno ma swoje zdanie na ten temat, a jeżeli komuś brakuje przestrzeni do wypowiadania się to oczywiście zapraszam pw. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...