Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Które słuchawki lepsze ?

B4KSIU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ani jeden ani drugie. W obu płacisz za marke nie za wykonanie czy jakośc dzwięku.

Spokojnie w tej cenie dostaniesz o wiele lepsze słuchawki:

Superluxy

CALE

+ mikrofon ZALMAN zM-MIC1

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Ani jeden ani drugie. W obu płacisz za marke nie za wykonanie czy jakośc dzwięku.

Spokojnie w tej cenie dostaniesz o wiele lepsze słuchawki:

Superluxy

CALE

+ mikrofon ZALMAN zM-MIC1

Superluxy + mikro wyjdzie około 150 zł

Opublikowano

Superluxy + mikro wyjdzie około 150 zł

Moje obecne słuchawki to Media-Tech MT3525 Sirius, kupiłem je kiedyś jeszcze za 120zł. Kabel w środku się połamał, widzę że w tych słuchawkach kabel też nie jest najlepszy ? Mówisz że dźwięk jest lepszy od tych ss v1 ? I czy są wytrzymałe jeśli chodzi o kabel.

graphic.png

Opublikowano

Wybrałbym te pierwsze, bo mój kolega ma i są dosyć dobre.
Ja mam Słuchawki Sony MDR-ZX300 i Ci je polecam, ale mam jeszcze jedne.
Pioneer HDJ-200 - Eleganty.

Są same plusy, tylko jeden minus. Cena: około 1170zł.
;)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Sibierie jak i fatality sa bardzo licho wykonane poniewaz sa specjalnie dla graczy ;) i płacisz tutaj za markę superluxy będą zdecydowanie lepsze.

Opublikowano

Sibierie jak i fatality sa bardzo licho wykonane poniewaz sa specjalnie dla graczy ;) i płacisz tutaj za markę superluxy będą zdecydowanie lepsze.

A ja potrzebuję tych słuchawek tylko do cs'a :)

graphic.png

Opublikowano

To samo co o 1.... naprawde szkoda kupować słuchawki dla graczy... płacisz za marke nie za wykonanie i dzwięk.

Opublikowano

Okej, porównałem sobie paramerty i wychodzi że są tańsze i lepsze. Czy jakość przez mikrofon który wysłałeś jest dobra ? I czy w słuchawkach w grze np. gdy będzie ktoś biegł z prawej strony to będę słyszał go z prawej a nie tak jak w obecnych z obydwu ? 

graphic.png

Opublikowano

Okej, porównałem sobie paramerty i wychodzi że są tańsze i lepsze. Czy jakość przez mikrofon który wysłałeś jest dobra ? I czy w słuchawkach w grze np. gdy będzie ktoś biegł z prawej strony to będę słyszał go z prawej a nie tak jak w obecnych z obydwu ?

No raczej, nawet moje tracery za 30 zł to mają.

Opublikowano

Zamiast nieco ostrych na górze HD681 polecę Ci zamknięte i lepiej tłumiące Superlux HD669 z bardziej detalicznymi wysokimi tonami. Mikrofon Zalman Mic1 wystarczy bez problemu.

I czy w słuchawkach w grze np. gdy będzie ktoś biegł z prawej strony to będę słyszał go z prawej a nie tak jak w obecnych z obydwu ?

Nawet w słuchawkach do telefonu za 5zł tak jest, albo twój obecny sprzęt jest tragiczny, albo masz coś skopane z kartą dźwiękową.

Opublikowano

Zamiast nieco ostrych na górze HD681 polecę Ci zamknięte i lepiej tłumiące Superlux HD669 z bardziej detalicznymi wysokimi tonami. Mikrofon Zalman Mic1 wystarczy bez problemu.

Nawet w słuchawkach do telefonu za 5zł tak jest, albo twój obecny sprzęt jest tragiczny, albo masz coś skopane z kartą dźwiękową.

Inne panasoniki za 50zł działały bez problemów :) mikrofonu raczej nie będę musiał dokupować. Czyli HD669 a Siberia v2 to lepsze te pierwsze DO GIER ? 

graphic.png

Opublikowano

Inne panasoniki za 50zł działały bez problemów :) mikrofonu raczej nie będę musiał dokupować. Czyli HD669 a Siberia v2 to lepsze te pierwsze DO GIER ? 

Tak. Wałkowane setki razy, setki tematów na setkach for. 

Opublikowano

Przyszły mi dziś te słuchawki superlux i powiem szczerze że dźwięk jest kijowy, może muszę pobawić się ustawieniami lub jakimiś dodatkowymi programami ? Pomóżcie ;)

graphic.png

Opublikowano

Przyszły mi dziś te słuchawki superlux i powiem szczerze że dźwięk jest kijowy, może muszę pobawić się ustawieniami lub jakimiś dodatkowymi programami ? Pomóżcie ;)

Dźwięk jest pewnie taki, jaki ma być, a nie maksymalnie podbarwiony. Chyba nie oczekiwałeś basu, który zniszczy Ci mózg. Słuchałem Syberii v2 i nawet Maxell Retro DJ, podobno gorsze od luxów, kosztujące 70zł są zdecydowanie lepsze. 

Opublikowano

Dźwięk jest pewnie taki, jaki ma być, a nie maksymalnie podbarwiony. Chyba nie oczekiwałeś basu, który zniszczy Ci mózg. Słuchałem Syberii v2 i nawet Maxell Retro DJ, podobno gorsze od luxów, kosztujące 70zł są zdecydowanie lepsze. 

Dobra, pobawiłem się w Ustawieniach systemowych i pyka świetnie. Słuchawki po wyciągnięciu z pudełka wyglądały na tanie plastikowe gówno, ale po dobrej konfiguracji grają super, są wygodne, po kilku godzinach mogłem szybciutko zlokalizować przeciwnika. Za tą cenę są ekstra, teraz męczę się z konfiguracją myszki ss kinzu v2. Pozdro :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...