Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jest jakaś dobra i działająca wersja Hearthcrawlera?

PainRikodu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy na tą chwilę jest jakaś dobra xxx i działająca wersja tego programu? Chodzi mi o farmienie winów na gold chara i golda do naxx :P Prosiłbym o odpowiedź.

@Edit

Mniejsza, znalazłem działającą wersję 30.6 i teraz kolejnym pytaniem jest to jakiego decku używać, osobiście nie gram na main koncie bo po prostu nie chcę, mam tam rangę black knighta, full naxx, 1,5k golda, 70% kart i 3k pyłu, a boję się o bana i sam fakt, że nie ufam cheatom ;d Dlatego też gram na innym koncie i teraz jaki deck byłby dobry, bo nie znam się na botach i nie ogarniam jak to dokładnie działa. Jak na razie używam decku zbliżonego do Amaza, ze względu na na parę posiadanych kart tutaj pod priesta, oprócz tego taki mierny hunter pod Secrety, basic warrior bez epic i leg i free rogue od Trumpa. Z tego co widzę to  różnica między hearthbuddy a tym jest duża, tutaj ten bot gra naprawdę dobrze, ale mimo to przegrywa na tym decku, więc prosiłbym o jakąś radę.

/prośba o nielegalne rzeczy,

-Neoxyh.

+ Jeśli Pomogłem : ]   THE TRUE ELO HELL IS IN THE GOLD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...