Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eagle Eye na PS3

Aintence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Zdecydowalem sie zeby kupic Eagle Eye. Jest w miare tanie (£40) i jak czytalem opinie to ludzie mowia ze warto. Mam pytanie do posiadaczy tego tutaj. Polecacie to kupic? Czy bede mial problemy z przezuceniem sie z kontrolera na klawiature i myszke? (Nie gralem na klawiaturze i myszce z 5 lat). Ogolnie to planuje grac w BF4 na tym lecz czasami w CoD pogram tez :D

Dzieki za odpowiedzi.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1284661-ps3-klawiatura-mysz/?p=10972872

Oraz

EE ma tak naprawdę jeden plus a zarazem minus, konfiguracja mapowania przycisków oraz ustawienia. Niestety w przypadku gdy ustawisz sobie odpowiednio EE pod np. MW, to przy tych ustawieniach w BF będzie się grało fatalnie i trzeba będzie zmienić ustawienia. Ważne żeby mysz i klawiatura nie była "bublowata" bo wystąpią lagi.

Dodatkowo przy grach 30fps nie ma żadnej różnicy w starowaniu padem a myszką...

Testowałem EE, XIM3 oraz FragFX. Najlepszy jest oczywiście XIM3 ale mi się grało najwygodniej na FragFX z racji kontrolera z analogiem.

Ostatnio próbowałem zagrać w MW1 na PC... masakra jakaś, kompletnie mi nie szło a przecież kiedyś grałem godzinami na PC w ten tytuł. Może to przyzwyczajenie do pada a może już nie ten refleks i łatwiej mi się gra na kontrolerze ;)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1284661-ps3-klawiatura-mysz/?p=10972872

Oraz

EE ma tak naprawdę jeden plus a zarazem minus, konfiguracja mapowania przycisków oraz ustawienia. Niestety w przypadku gdy ustawisz sobie odpowiednio EE pod np. MW, to przy tych ustawieniach w BF będzie się grało fatalnie i trzeba będzie zmienić ustawienia. Ważne żeby mysz i klawiatura nie była "bublowata" bo wystąpią lagi.

Dodatkowo przy grach 30fps nie ma żadnej różnicy w starowaniu padem a myszką...

Testowałem EE, XIM3 oraz FragFX. Najlepszy jest oczywiście XIM3 ale mi się grało najwygodniej na FragFX z racji kontrolera z analogiem.

Ostatnio próbowałem zagrać w MW1 na PC... masakra jakaś, kompletnie mi nie szło a przecież kiedyś grałem godzinami na PC w ten tytuł. Może to przyzwyczajenie do pada a może już nie ten refleks i łatwiej mi się gra na kontrolerze ;)

Patrzylem na serie XIM i troche za duzo (ponad £100) :P. Nie za bardzo mi sie podoba FragFX wygladem i nie wyobrazam se jak bym tym gral (mam dziwnie pokoj umeblowany) :D Kupie Eagle Eye na Amazon bo tam moge oddac w ciagu 30 dni jak mi sie nie spodoba. Na PS3 to gram tylko w GTA lub BF4 a ponoc EE mozna zmieniac configi w miare szybko miedzy grami. Dzieki za odpowiedz.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...