Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PermissionsEx, czy PermissionsBukkit?

dekros123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PermissionsEx - korzysta z niego wiecej serwerow, mniej lagow

PermissionsBukkit - wiecej mozliwosci.

Osobiscie korzystam z PermissionsEx, lecz same prefixy robie w essentialschat 

Pomoglem? Like :D

Pomogłem? Kliknij magiczny guzik - Lubie To

Opublikowano

PermissionsEx według mnie najlepszy ale też korzystałem z PermissionsBUKKIT i nie narzekałem więc jeśli już to oba są dobre i łatwe w konfiguracji :) 

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

PermissionsEx według mnie najlepszy ale też korzystałem z PermissionsBUKKIT i nie narzekałem więc jeśli już to oba są dobre i łatwe w konfiguracji :) 

Skoro uważasz, że najlepszy to chociaż daj jeden argument dlaczego.

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

Skoro uważasz, że najlepszy to chociaż daj jeden argument dlaczego.

Dlaczego najlepszy ?

a no dlatego że łatwy w konfigu :) oraz dlatego że używam go już dosyć długo i nie narzekam na niego :P

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Opublikowano

Ja wole PermissionsEX, koledzy na gorze twierdza ze PermissionsBukkit jest latwiejszy w obsludze, tego nie wiem bo nigdy jeszcze tego pluginu nie uzywalem, natomiast co do PEX, tez nie jest trudny jak sie zrozumie skladnie i komendy to potem jest juz z gorki.

Przepraszam, jesli w moich postach nie bedzie polskich znakow - mieszkam w Niemczech.

Opublikowano

@xMaxer korona Ci z głowy spadnie jak napiszesz dlaczego? ;_;

Zobacz ile tych zje... funkcji permissionsex ma z ktorych nikt nie korzysta... Po co Ci one? Zeby serwa obciazaly? Tak samo jest z essentials.

A co do autora "wziasc" co to? Chyba o "wziac" Ci chodzilo ;-;

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Ja wolę Pexa, ale PB ma podobno więcej możliwości. Pex jest mimo wszystko na większej ilości serwerów (chyba) i sam go używam, nie ma niczego, czego mogłoby zabraknąć.

Opublikowano

Ja wolę Pexa, ale PB ma podobno więcej możliwości. Pex jest mimo wszystko na większej ilości serwerów (chyba) i sam go używam, nie ma niczego, czego mogłoby zabraknąć.

Bugow tez nie braknie pexowi.

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...