Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Technika IPB oraz Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

--

---

----

-----

------

--------

----------

-

-

-

-

-

--

Witam !

~~

Poszukuję profesjonalnego Technika forum IPB oraz Grafika

~~

Czego oczekuję od :

~~

Grafika :

- Wykonanie grafiki do prezentacji serwera,

- Wykonanie grafiki do stylu forum IPB,

- Wykonanie Layoutu strony głównej,

- Sygnatury serwerowe, 

- Napisy do eventów,

- Tło logowania,

- Pasek ładowania itp

~~

Technika IPB :

- Znakomitej znajomości silnika IPB(modyfikacje pod serwer),

- Wykonania unikalnego stylu pod forum w stylu strony głównej,

- Konfiguracji hooków itp,

- Zabezpieczenia forum itp,

~~

Oferuję :

- Profesjonalizm,

- Doświadczenie,

- Dostępność,

- Dobry kontakt,

~~

Pliki serwerowe oraz Client są ukończone w 90%. Typ serwera to Medium. Maksymalny poziom 120. Więcej o serwerze dowiecie się na PW

~~

Kontakt :

~~

GG : 41460778

Poczta : szelldo@tlen.pl

~~

Po więcej informacji co do wynagrodzenia zapraszam na PW. 

Opublikowano

Polecam.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Nie polecam! Śmiecie z ArkaniaMT2, zarobią kasę i znów zamkną serwer lub wkradnie się navi jak wcześniej. Odradzam każdemu!

o były GM HoRRoR 

Nie polecam :) Następny serwer pod zarobek, proponował mi wcześniej współprace. Serwer postoi 1 miesiąc jak ArkaniaMT2. Jego wcześniejszy nick "Cannzas"

o Vaxum, który dał passy na GM i typeczek potem pisał "że się włamał" 

Leję z Was do dziś. A co do serwera ArkaniaMT2, który wcześniej miałem okazję prowadzić. Tutaj czemu Arkania została wyłączona :

Tutaj info : http://arkaniamt2.pl/

A co mojego poprzedniego nicku to Cannzas a nie "Canzas". Druga sprawa nie zmieniłem nazwy :) Zauważ że te konto na MPC jest od miesiąca ponad ? 

@Edit

Arkania stała 2 miesiące a nie 1 ;)

Opublikowano

No to może jeszcze ja porzucę screena z dowodami podkręconego licznika? Hahahaha żenujący pajac, który nic nie potrafi. Wszystko za Ciebie robił Sasori, a swojego update przygotowywałeś ponad miesiąc hahaha :).

Opublikowano

Nie polecam :) Następny serwer pod zarobek, proponował mi wcześniej współprace. Serwer postoi 1 miesiąc jak ArkaniaMT2. Jego wcześniejszy nick "Cannzas"

to straszne, dałeś się wyjebać to teraz nie płacz ofiaro.

Nie polecam! Śmiecie z ArkaniaMT2, zarobią kasę i znów zamkną serwer lub wkradnie się navi jak wcześniej. Odradzam każdemu!

tak, hajs ma się zgadzać, to prawda ale wypierdalaj już z tematu randomie.

ps: oczywiście polecam Arisa, chłopak wie co w życiu ważne  xD

Opublikowano

No to może jeszcze ja porzucę screena z dowodami podkręconego licznika? Hahahaha żenujący pajac, który nic nie potrafi. Wszystko za Ciebie robił Sasori, a swojego update przygotowywałeś ponad miesiąc hahaha :).

Po co miałbym robić coś przy serwerze, których plików nie byłem twórcą ? :) Sasori chciał sam robić to miał wolną rękę. Nie spełnił swojego obowiązku. HoRRoR'ek pseudo grafik i GM ? Jak tam net już nie pada czy jeszcze rozłącza ? Pokazywałem Ci wielokrotnie plik od licznika ale niestety nie wiesz za co odpowiada dany wpis. Może pierw dokształć swoje pseudo pojęcie na temat czegoś czego na oczy nie widziałeś. Jak tam już znalazłeś serwerek na którym znów syf będziesz robił czy nie ? :D Mam wyjebane na twoje śmieszne, gówno warte zdanie.

Opublikowano

Sasori potwierdził mi na TS o pokręceniu licznika i kretowski robi tak każdemu, a Ty dobrze o tym wiesz pajacu :D. Pseudo grafik, który wszystko Ci zrobił, bo sam musiałeś do gimnazjum zapierdalac, pozdrawiam Cię zerze. Zdaj gimnazjum to pogadamy jak normalni ludzie.

Opublikowano

8081314124320551261761.jpg

@HoRRoR'ek

Na serwerze było max po 80-100 ludzi bez podkręcenia, gdy na stronie pisało 300

Licznik nie był kręcony. Niestety mi tego nie udowodnicie. Ahh peszek. I nie przesadzaj z tą liczbą online bo w M1 zawsze coś się działo. a tutaj macie jakiegoś SS ktorego odkopałem po starcie Arkani jak reklamy nie było z oxa

Serio mam wyjebane na ten wasz śmieszny spam i spiny. Typowe cebulaki :D Jeden nie może mieć to musi zrujnować drugiego.

Sasori potwierdził mi na TS o pokręceniu licznika i kretowski robi tak każdemu, a Ty dobrze o tym wiesz pajacu :D. Pseudo grafik, który wszystko Ci zrobił, bo sam musiałeś do gimnazjum zapierdalac, pozdrawiam Cię zerze. Zdaj gimnazjum to pogadamy jak normalni ludzie.

Sasori Ci potwierdził ? okej pokaż mi to nagrane.

Opublikowano

I ile jest ludzi na tym ox? 100? 

Co do licznika to wiem swoje ;)

Co mnie to interesuje, serwer WYŁĄCZYŁEM. Skro wiesz swoje to zachowaj to dla Siebie. Nie ładnie rzucać słowa na wiatr ^^

Opublikowano

"- Wykonania unikalnego stylu pod forum w stylu strony głównej,"

Jaki jest czas wykonania owego stylu i jak wygląda strona główna?

Możesz napisać jakie będzie wynagrodzenie za styl? Za konfigurację forum to tam mniejsza bo jest to troszkę mniej roboty niż przy tworzeniu nowego stylu pasującego do jakiegoś ustalonego schematu strony.

Opublikowano

"- Wykonania unikalnego stylu pod forum w stylu strony głównej,"

Jaki jest czas wykonania owego stylu i jak wygląda strona główna?

Możesz napisać jakie będzie wynagrodzenie za styl? Za konfigurację forum to tam mniejsza bo jest to troszkę mniej roboty niż przy tworzeniu nowego stylu pasującego do jakiegoś ustalonego schematu strony.

Zapraszam Cie kolego na PW bądź GG. Wszystko opiszę

Opublikowano

Ogłoszenie przejrzyste, wiadomo czego chce, wszystko ujęte odpowiednio w temacie. Polecam

Dziękuję. 

Pragnę dodać iż reklama serwera będzie również całkiem, całkiem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...