Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujesz profesjonalnego Gamemaster'a? Wejdź tutaj!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROSZĘ USUNĄĆ STARY TEMAT ORAZ POZOSTAWIĆ TEN.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

Na wstępie pragnę życzyć miłego czytania mojej aplikacji na Gamemaster'a.

Proszę o dokładne zapoznanie się z treścią podania.

Kilka zdań o mojej osobie.

Mam na imię Kamil. Jestem studentem na wydziale socjologii w UG. Urodziłem się 17 lipca 1993 roku, więc mam już 21 lat. Interesuję się motoryzacją, informatyką oraz sportem. Cechuje mnie dobroduszność, cierpliwość oraz uczciwość. Moimi mocnymi stronami są support, zarządzanie, organizacja oraz administracja. Rzetelnie i dokładnie wykonuję swoje obowiązki oraz jestem dobrym uczniem. Chętnie pomagam innym oraz stanowczo idę przez życie.

Moje doświadczenie.

Pełniłem funkcję Gamemaster'a na kilku dedykowanych serwerach Metin2. Miałem również własny projekt serwera, lecz odpuściłem sobie kontynuować go, ponieważ nie miało to niestety sensu. Potrafię tworzyć fora internetowe, w pełni je skonfigurować oraz zmodernizować jego funkcje. Moderatorem forum byłem kilkanaście razy, a w dodatku posiadałem kilka własnych forów. Miałem również własny serwer Minecraft, który przyniósł mi ciekawe dochody oraz był porządnie ustawiony.

Obowiązki Gamemaster'a według mnie.

Obowiązki Gamemaster'a wyobrażam sobie następująco:

-dobry kontakt z administracją serwera,

-utrzymywanie porządku na serwerze, jak i na forum/ts,

-godne reprezentowanie serwera,

-pomoc użytkownikom serwera,

-zgłaszanie różnych problemów/bugów,

-ograniczanie liczby hackerów na serwerze,

-przedstawianie swoich pomysłów dot. serwera.

Czas, jaki mogę poświęcić dla serwera.

Każdego dnia mogę poświęcić do 3 godzin dla serwera. W weekendy oraz święta zdarza się nawet podarować użytkownikom do 6 godzin. Co prawda mam na głowie studia, lecz one nie będą przeszkadzać mi w pełnieniu takiej funkcji.

Cechy dobrego Gamemaster'a.

Dobry Gamemaster powinien być uczciwy, sprawiedliwy, bezstronny oraz kompetentny. Taka osoba powinna mieć już jakieś doświadczenie z serwerami Metin2 oraz godnie prezentować się wśród innych użytkowników.

Posiadam cechy dobrego Gamemaster'a.

Uważam, że posiadam cechy dobrego oraz profesjonalnego Gamemaster'a, co udowodniłem w powyżej zamieszczonym tekście.

Blokady na innych serwerach.

Nie otrzymałem jeszcze nigdy blokady konta na serwerze Metin2, lecz zostałem zablokowany na niektórych forach serwerów, gdyż krytykowałem negatywnie pracę administracji, a jak powszechnie wiadomo, człowiek nie potrafi przyjąć krytyki od innej osoby.

Pozdrawiam wszystkich gorąco oraz dziękuję za zapoznanie się z moim podaniem.

Opublikowano

Mogłeś się chociaż wyślić i napisać dwa podania, a nie skopiowałeś z verdea

Jeżeli On napisał wcześniej to podanie to dlaczego nie może wkleić tego tutaj?

Aplikacja bardzo ładnie wygląda, sam opis jest ciekawy i profesjonalny. Widać, że znasz się na tym co robisz, masz ambicję i jestem osobą ogarniętą. 

Z całego serca mogę polecić - profesjonalizm!

Życzę powodzenia i pozdrawiam. 

Opublikowano

Mogłeś się chociaż wyślić i napisać dwa podania, a nie skopiowałeś z verdea

Napisałem na Verdea porządne podanie, więc czemu miałbym z niego jeszcze raz nie skorzystać?

Zapraszam do współpracy!

Opublikowano

Bardzo polecam.

Profesjonalizm oraz uczciwość gwarantowana.

Super się z nim współpracuję, a w dodatku można się od niego naprawdę wiele nauczyć, jeśli chodzi o zarządzanie!

Polecam jeszcze raz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...