Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock

Socom95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam problem z WR. Chce wejść do gry i mi pisze albo ciągle Canel lub Ok ale nie podświetla mi się GAME START.

Robią coś z WR bo nie wiem czy nie robić reinstala??

snikersproject1.png
Opublikowano

wlasnie tez tak mam :P cos sie szykuje moi drodzy chyba update lub cos innego

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

No nie!!!!!!!!!!!!! znowu robią w warrocku z tymi serwerami przedtem wprowadzali all serwery a teraz kasuja te all serwery do jasnej ^^ znowu trzeba czekac około 2-4h ;/ przesada już !!

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

No nie!!!!!!!!!!!!! znowu robią w warrocku z tymi serwerami przedtem wprowadzali all serwery a teraz kasuja te all serwery do jasnej ^^ znowu trzeba czekac około 2-4h ;/ przesada już !!

Popieram..

Uważam, że gdy coś robią w WR powinno móc ciągle sę grać a oni niech se swoje robią i najwyżej niech zcrashuje WR i od razu powinien być update, bez czekania.

ALE ONI NIE MYŚLĄ GDY KOMUŚ SIĘ NP. ZA 2H PREMKA SKOŃCZY!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cokolwiek to będzie to jest pewne że wykasuje all hacki które daliście.

Pozostaje czekać, pewnie jeszcze poprawiają błędy po nowych serwerach.

Jedyne co mnie śmieszy to to:

bdnik.png

@down: A czy mówię że to nie fajnie? Poza tym to jest forum o hackach dlatego powinniśmy raczej się smucić. <żałoba>

@2down: Radzę ci już się szykuj do wyjścia.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Popieram..

Uważam, że gdy coś robią w WR powinno móc ciągle sę grać a oni niech se swoje robią i najwyżej niech zcrashuje WR i od razu powinien być update, bez czekania.

ALE ONI NIE MYŚLĄ GDY KOMUŚ SIĘ NP. ZA 2H PREMKA SKOŃCZY!!!!!!!!!!

Dokładnie ja mam premke golda jeszcze na 1 dzień i 22h coś takiego i co mam zrobić ;/ powinni zrobić takie coś że jak robią update to żeby się premka nie odliczała

Opublikowano

No trudno... Musicie przecierpieć to jakoś.

Podobnie miałem jak grałem w Maple więc wiem jak to jest...

Mogli by to robić gdy śpimy lub rankiem jak są serwery puste, a nie kiedy są "godziny szczytu".

Lecz nie zrobią...

@down: Prawdopodobnie tak nie zrobią bo tak to by się im to mniej opłacało. Tacy są bardzo chciwi i zachłanni na kaskę.

Cieszcie się że macie tak jak jest, bo w Maple Story Nexon tak rządzi że...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Właśnie to by było bardzo dobre ale to dla nas !! bo dla nich to by się nie opłacało bo niektórzy debile :D tak jak "ja" xD jak się premka skończy od razu kupują nową i to się im opyla czyli G1-warrock itp

Opublikowano

Nom też nie wiem :D ale mi się wydaję że usuwają na sprzedaż tą k1 gold i dlatego coś bo też mieli serwery usuwać tak czytałem ze tylko ma być tak przez weekend ale nie wiem :D

Opublikowano

OooOooO zarąbiście :) ale z tymi 18 serwerami fajnie warrock wyglądał :P

Ale laggi byly wiec sie ciesze ze ich niema :P

NIE HACKÓJ NA SERVERACH NA KTORYCH GRAJA POLACY LEPIEJ WEJDZ NA TO GDZIE GRAJĄ NIEMCY BO TO NOOBY

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...