Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry single player?

PorTuna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zaczyna mnie denerwować granie online więc postanowiłem pograć w coś na singlu lecz nie mam pojęcia w co.I tu jest pytanie do was,co polecacie?Interesują mnie jakieś przygodówki i gry rpg lub jakieś shootery(serii bf i cod możecie nie pisać :) )

PC:

Goodram DDR3 4GB
Asrock H61M-VG4 Intel H61 LGA1155 BOX
Intel Core i3-3250 LGA1155 BOX
Gigabyte ATI Radeon R7 260X 1GB DDR5/128bit

wiUSaJB.jpg

Ktoś ci pomógł?Daj "Lubie to" w nagrodę za pomoc. :)

Opublikowano

Ja gorąco polecam Ci Gta IV,Dead Island (obie części) Left 4 Dead (obie) oraz The Forest

Opublikowano

Polecam ci jeszcze: Taką starszą aczkolwiek bardzo dobrą grę (Tyle w dzieciństwie w to grałem.) Quake 3 Arena, (Teraz z tych nowszych) Unturned, Killing Floor, Wszystkie części Far Cry, Wszystkie BioShocki (Gorąco Polecam), Garry's Mod (Taki sandbox do budowania na singlu jest multi ale skoro nie potrzebujesz to na singlu też jest Okej.) PayDay 2, Q.U.B.E, Portal 1,2, Trine 2, Alien Rage, Alan Wake, Postal 1 oraz 2 i dodatki, Saints Row cała seria, Sniper Elite cała seria. Jak na razie to tyle pomyślę jeszcze nad jakimiś grami to odpiszę.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...