Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] DiamondMT3 Navi Faworyzacja?

Kardis13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Zapraszam wszystkich do Dyskusji na temat serwera

DiamondMT3.pl

Ja osobiście nie POLECAM DLACZEGO? ZOBACZ SPOILER.

dyskusja.jpg

Link:Diamondmt3.pl

Prezentacja:http://www.mpcforum.pl/topic/1285484-diamondmt3-niedziela-1409-godzina-1700-dedyk-medium/

Serwer Wystartował - 14.09

Chciałbym przeprowadzić dyskusję o serwerze diamondMT3.

Podstawowe Pytania :

-Jak wam się gra

-Ile jest graczy online na dzień

-Czy serwer ma dużo bugów

-Czy wszystkie klasy są zbalansowane.

Jako topowy gracz miałem bardzo dobry kontakt z Administracją.

Kiedyś na ich prywatnym Team-Speak3 podsłuchałem jak mówili o sprzedawaniu

ekwipunku dla graczy (na lewo)

Administracja przestraszyła się że posiadłem tą wiedzę o lewych interesach Administracji.

Dlatego zaproponowała mi prosty układ.

Mianowicie:

-Będe Cicho dostanę ponad 1k bryłek.

Dodam że nie byłem jedyną osobą która dostała takie "Nowe Eq"

Pod dalszych rozmowach z Administracją zaproponowali mi zakup Ekwipunku który sami mi zrobią.

Nie było one jakieś Super aby nikt się nie zorientował.

Zgodziłem się lecz nie widziałem że serwer ma być zamknięty przez team pod koniec pażdziernika, usłyszałem to i szybka decyzja-

Po co mi ekwipunek za który zapłaciłem (15zł za item) i bryłki jeżeli serwer padnie.

Pokazuje wam co dostałem i co wyrzuciłem bądz wystawiłem w sklepie.

(Mój nick zostaje tajemnicą)

W spoilerze macie Wszystkie SS:

ROZDZIELIŁEM BRYŁKI I PERŁY ABY NIKT MI NIE NAPISAŁ ŻE SS SĄ Z PAINTA.

Spoiler 

1796565.jpeg1796568.jpeg1796569.jpeg

1796567.jpeg1796566.jpeg1796572.jpeg1796573.jpeg1796574.jpeg1796575.jpeg1796576.jpeg1796577.jpeg1796578.jpeg

Pozdrawiam

Opublikowano

EEE na sapphirze nie potrzebne było navi, żeby ludzie mieli tyle bryłek #doświadczenie#administracji

Btw. jakoś nie chce mi się wierzyć że takie coś tam jest ;)

Opublikowano

Te wszystkie Diamondy, Pandory Xenoxy i inne uje dzikie węże to moim zdaniem są po prostu serwery dno. Przekręt za przekrętem + duża gimba.

Akurat moim zdaniem takie serwery jak Pandora , Elite to są elitarne serwery i od nich wara :) 

A co do tego DiamondMT3 który jest kompletną porażką razem z tym nowym jak on tam aa tak już wiem Sapphira2.eu (wszystko prawie identiko jak diamondmt2 stary)

to też porażka okropna nie ma co siedzieć i tracić na to czas :)

(jest to moja prywatna opinia i możesz się z nią nie zgadzać więc nie komentuj)

Opublikowano

neXUg.jpg

Każdy kto ma odrobinę mózgu wywnioskuje po Twoim email'u,że chcesz zaszkodzić serwerowi.

Każdy Kto ma troszkę mózgu może też stwierdzić że ustworzenie takie konta przez Administracje to 10 sekund.

Ma to na celu oczyszczenie się z zarzutów.

też mam Takiego ss ale z innym mailem to oznacza że teraz lubie diamondmt3?

1796646.jpeg

Podobne? właśnie widzisz droga Administracjo zrobiłaś konto na szybko z mailem który nie istnieje.

Opublikowano

Każdy Kto ma troszkę mózgu może też stwierdzić że ustworzenie takie konta przez Administracje to 10 sekund.

Ma to na celu oczyszczenie się z zarzutów.

też mam Takiego ss ale z innym mailem to oznacza że teraz lubie diamondmt3?

1796646.jpeg

Podobne? właśnie widzisz droga Administracjo zrobiłaś konto na szybko z mailem który nie istnieje.

Jakby mieli trochę mózgu to by pomyśleli, że tylko dzieci w wieku od 6 do 10 lat zakładają takie emaile...

Z resztą taki dowód no to... Każdy może coś takiego zrobić, tym bardziej administracja serwera. Przez takie coś jeszcze bardziej chce mi się rzygać jak o nich słyszę. I w przeciwieństwie do nich, tutaj są dowody.

Nie polecam serwera.

tenor.gif

Opublikowano

Obiektywnie pisząc oba serwery to syfy. Diamonda nikt nie stworzy na nowo. Nawet jak ktoś się podejmie tego to nie będzie to samo. Przykład macie tu i na tym drugim serwerze gdzie na jednym nie graczy a na drugim jest więcej bugów niż rumunów na świecie. Co do ssów nie zdziwił bym się jeśli była by to prawda. Ale z drugiej strony trzeba być idiotą pokroju Rooca czy AltaMartyAira,żeby robić takie maile. 

2ag6arq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...