Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak ankiet za lvl.

Nergo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

po aktualizacji 4.6 do Aion'a która weszła nie dawno w życie nie dostaje ankiet na serwerze Barus po stronie Elyosów za 10 wbitych poziomów (nie, nie robiłem wcześniej postaci na tym serwerze), wcześniej zauważyłem ze były one wyłączone na jakiś czas..

Jeśli ktoś z was wie czym to jest spowodowane proszę o odpowiedź.

Pozdrawiam

graphic.png

Opublikowano

Ja kilka dni temu stworzyłam nową postać na Barusie po stronie Ely i również nie mam ankiet i wydaje mi się, że wcale nie powinno ich być.

Kiedyś jakieś tam były, a o ile mi wiadomo, zamiast nich są teraz nagrody od Nebris. Otrzymuje się je na określonych lvlach.

Jeśli jednak nie wierzysz mi na słowo, to możesz zgłosić się do supportu gry http://support.pl.aion.gameforge.com/

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Też mi się tak wydawało bo przy odbieraniu było np. 15-20 lvl ale wolałem się upewnić i zapytać kogoś, bo od nebris dostawało się różne rzeczy nawet jak były ankiety ale być może to zmienili. W każdym bądź razie dzięki za info

graphic.png

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo to ankiety powinny byc chyba ze to wzmocnienie asmochów je zniwelowało. Darmowa bron, buty, rekawice + dodatkowe mini rzeczy typu potki dostaje się u Nebris co pięć lvli ldcz gdy np masz 10 to do 11 mozesz jeszcze wziąć itemki na 5lv. Chodzi o to ze mozesz tez 5 lvli wstecz brać.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...