Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem przy logowaniu :(

BitekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po roku przerwy chciałem sobie polatać poexpić w DO wszystko fajnie super latałem z 1h.. po czym poszedłem afk.. przychodzę patrze na stronę główna jakiś error itp , myślę pewnie mnie wywaliło albo coś.. ( gra dalej działała ) wylogowałem się z gryz z konta. Myślę zaloguję się jeszcze raz a tu error 

An error occurred while processing your request.

Reference #97.ac341602.1412362130.6fabd38

na google chrom,internet explorer to samo.... ciasteczka wyczyszczone, wtyczka tak samo... wszystko inne działa tylko nie to.. komp po formacie stoi 2tyg.. wszystkie sterowniki najnowsze 

Opublikowano

Mam to samo. Już myślałem że coś z moim kontem :)

Ostatnio zaczeli kombinować z tą arenką. Chyba 3-4 dni temu mi nawet strona główna darkorbit (logowanie) nie działało. A jak się wczytało to wszystko było bez grafiki, w kolumnie. Logowanie nie działało. A po tym zauważyłem że dodali arenke.

Oficjalnie ta arenka nie jest jeszcze wcale ogłoszona, nie ma o niej FAQ ani żadnych wiadomości w darkorbit że takie coś jest dodane

Opublikowano

Jaką arenkę ? nic nie widziałem mi wszystko działało dobrze lecz nagle stronę główna tak poprostu wywaliło i do teraz nie mogę się zalogować ;d

Opublikowano

Tam gdzie masz pasek z ikonami Statku, Konta itp. to tam jest napisane wielkimi literami "TA" czyli Treningowa Arena. Była na serwerze testowym i teraz dodają ją do pozostałych serwerów.

Opublikowano

Przez cały czas jak grałem w DO na PL3 to było tylko czyszczenie areny i nic pozatym.

A i mogli by zrobić FAQ bo nwm o co tam chodzi, czy tam traci się swoje ammo, drony się uszkadzają itp.

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

Problem, o którym Pan/i pisze jest nam już znany. Poinformowaliśmy o nim naszych programistów. Aktualnie trwają prace nad jego rozwiązaniem.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za utrudnienia.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

--

Bigpoint Support

B

>

> ---

> Witam, dlaczego nie mogę się zalogować na konto ? Ładuje się i wyskakuje

> An error occurred while processing your request.

>

> Reference #97.bf32545a.1412363165.104e3bf2

>

> Czyściłem ciastka, pamięć, flasha, sprawdzałem na kilku przeglądarkach i nawet telefonie

>

>

>

ZIBI
cleardot.gif
Fajnie, a ile to może jeszcze potrwać ?

W dniu 3 października 2014 21:08 użytkownik Customer Care Team <[email protected]> napisał:
cleardot.gif
profile_mask2.png

22:17 (2 godziny temu)
cleardot.gif

cleardot.gif
Szanowny(a) Graczu,

Nasi technicy już pracują nad rozwiązaniem zaistniałego problemu. Niestety nie mamy obecnie żadnych nowych informacji do przekazania. Prosimy więc Pana/ią o cierpliwość. Wkrótce wszystko powinno działać poprawnie.

cleardot.gif

Do tej pory trwa "wkrótce"

Opublikowano

Ahh darkorbit im sie psuje ale oni mają to gdzieś kasa sie tylko dla nich liczy

Moim zdaniem powinni na spokojnie przeanalizować kod gry i go usprawnić no ale im sie nie chce :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...