Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza Akali

EuFoRuCzNy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o youtubera bol mi już od miesiąca nie działa nie wiem czemu ale nie płacze

A to trzeba pisać takie rzeczy, no bo skąd ktoś ma wiedzieć że chodzi youtubera nie znam najlepszą pod akali, ale te linki przydadzą się innym co do skryptów.

Nie dam rady ci pomóc, no chyba że google wpisać "best akali world" może coś wyskoczy tyle mogę doradzić.

Opublikowano

A to trzeba pisać takie rzeczy, no bo skąd ktoś ma wiedzieć że chodzi youtubera nie znam najlepszą pod akali, ale te linki przydadzą się innym co do skryptów.

Nie dam rady ci pomóc, no chyba że google wpisać "best akali world" może coś wyskoczy tyle mogę doradzić.

może nawet i ja się skuszę ale jak mi naprawić BoL,a

Opublikowano

Jakie masz błędy? i w czym konkretnie problem? pisz tutaj albo dodaj mnie na skype: marcel.wiebers2

krótko mów jąć odpalam BoLa potem LoL,a i bol niby działa a kółek niema combo niema tylko ZooM hack 

Opublikowano

krótko mów jąć odpalam BoLa potem LoL,a i bol niby działa a kółek niema combo niema tylko ZooM hack 

Kiepsko, opisujesz dodaj mnie na skype i od razu ci pomogę! niż męczyć forum, może nie wgrałeś skryptów? ;) albo nie zaznaczyłeś ptaszków, dodaj mnie i rozwiążemy ten problem szybko.

Opublikowano

Kiepsko, opisujesz dodaj mnie na skype i od razu ci pomogę! niż męczyć forum, może nie wgrałeś skryptów? ;) albo nie zaznaczyłeś ptaszków, dodaj mnie i rozwiążemy ten problem szybko.

nie mam skype skrypty są 

Budowniczy
Opublikowano

Lolskill.net toplist wybierasz akali i masz tylko chyba kr sie nie liczy nie pamietam a z youtuberow nie ma c**j wewsi na twitchu tez nie znajdziesz musisz ogladac powtorki z op.gg.

Opublikowano
http://www.twitch.tv/masterzedx

Nie jest to najlepsza akali ale wiem, że kiedyś streamował dużo lola i grał cały czas akali od s1 ale teraz rzadko streamuje lola. W sumie to mógłbym wymienić jeszcze kilka nicków ale raczej nie streamują no i lolskill.net też coś tam ew. pokazuje

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...