Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie !

Falubaaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lol ty jesteś dziecko ja nie kupowałem ale widziałem kolesia co nie miał premki a miał 1 lvl i scorpy miał medic box i nie było gold lub bronz albo silver premki i też jeden taki miał famasa na 1 lvlu bez premki więc sie mnie nie szczepiaj jak sam lepiej wiem i ty jesteś dziecko neo

@edit kliknołeś 2 razy

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

Peter221pl ale ten koleś może dostał dlvl i na koniec premki sobie to kupił :) i jak wcześniej pisałem to peter ma racje można mieć famka na 1 lvl nawet bez premium

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

Może troche grzeczniej, co? Jak miałeś 16lv i kupywałeś famasa za g1, to się nie dziwie-.-. Dziecko się nie zna i pisze.

Co ty pierdzielisz!!!!!!!!!???????? Na 1lvl kupiłem se Dual Berettas za G1C i co, podskoczysz!?!?!?!?!

Opublikowano

można za G1 cioto to ciekaw jestem po co jest G1 nie nie kupił na 3 dni premke spytaj się administratorów i tych ludzi co mają famasa lub scorpy na 1 lvlrze czy trzeba mieć premke żeby grać famasem od 1 lvla -,-

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

@up jak by kupował to by powiedział -,- nie kupował mówie wam że nie trzeba mieć premke żeby grać np. famasem od 1 lvl WYSTARCZY ŻE ZA G1 KUPISZ FAMASA I GRASZ OD 1 LVLA CIEKAW JESTEM PO CO ZROBILI G1?

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

@up jak by kupował to by powiedział -,- nie kupował mówie wam że nie trzeba mieć premke żeby grać np. famasem od 1 lvl WYSTARCZY ŻE ZA G1 KUPISZ FAMASA I GRASZ OD 1 LVLA CIEKAW JESTEM PO CO ZROBILI G1?ŻEBY SE LUDZIE KUPILI ZA 40 ZŁ 800 G1 i ZA 650 G1 FAMASA PóŻNIEJ KOLEJNE 20 albo 40 ZŁ NA PREMKE BRONZ 20 ALBO SILVER 40 CZY TAM TO GOLD?

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

a ja mówie o playspan i ciekaw jestem jak zrobiłeśte 800 G1 jeśli zrobiłeś to kup jakomś broń i sprawdz czy bez premki się da grać z tą bronią od 1 czy jakiegoś lvla

Pomogłem Daj 5 lub +

Opublikowano

Ale spam. KidMod zamknij ten temat bo zaczyna się III World War pomiędzy nimi.

Przestańcie się sprzeczać lub kontynuujcie na priv rozmowach.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

aby zakończyć te wasze dywagacje mówię to po raz ostatni

Da się kupić broń za g1 credits nie mając lvl i premki.

zmieniło się to w wr

srak jestes niedoinformowany kiedyś było tak jak mówisz ale to kiedyś

teraz jest inaczej :) tzreba się pogodzić że nie ma się racji :)

ehh up spokojnie chwilowo mnie nie było i spam się już zrobił ehh wróciłem już ;p hehe

srak i peter report za spam i wulgaryzmy i obrazę innych userów

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...