Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aslain mod - pomoc

Damdus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dopiero niedawno zacząłem grać w WoTa.

W końcu przyszedł czas na ułatwienie sobie troszeczkę gry poprzez wgrywanie modów.

Znalazłem bardzo ciekawy mod od Aslaina, w którym sami decydujemy przy instalacji jakie rodzaje modów wgrać.

Tutaj mam problem z 2 opcjami:

1. Chodzi o dane graczy. Podczas wczytywania, podczas gry oraz gdy nacisnę TAB, to mam pełne informacje nt graczy (% zwyciestw, zadane obrażenia, itp.). Ja chciałbym tylko, żeby te informacje pojawiały się przy wczytywaniu oraz przy naciśnięciu TAB, a nie tak jak teraz mam, podczas gry z prawej i lewej strony, co zajmuje mi sporo miejsca.

2. Chodzi o żarówkę / oko. Podobno zapala się, gdy zostajemy zauważeni przez przeciwnika. U mnie niestety to nie działa, bo nawet jak nic mi się nie zapali to i tak przeciwnicy do mnie strzelają.

Używa ktoś może tego moda i mógłby pomóc?

Opublikowano

Nie jestem pewny, bo nie korzystam z tego konfigu, ale wciskaj ctrl + tab do póki Ci nie zacznie odpowiadać.

Opublikowano

A jest możliwość wyświetlania nazw czołgów i nicki bez tych liczb, jak w oryginalnej wersji?

Nie wiem czy oto Ci chodzi, ale spróbuj tak:

ESC -> Ustawienia -> prawy górny róg -> Ustawienia panelu drużynowego -> I odchacz tam co jest zaznaczone.

Opublikowano

A możecie mi wytłumaczyć co wgl oznaczają te liczby?

Poznaję tylko % zwycięstw.

Wn8 i liczba bitew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...